Advert
Advert

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eyyüpoğlu‘soframıza gelen her üründe, üzerimize giydiğimiz her giyside çiftçimizin alın teri vardır. Bu düşüncelerle kutsal bir meslek olan çiftçiliği icra eden cefakar ve fedakar tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Gününü canı gönülden kutluyorum.’ Dedi.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun Admin
Advert

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü coşku ile karşılandı. Bir tarım kenti olan Şanlıurfa’da ayrı bir öneme sahip Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu bir mesaj yayınladı.İnsanoğlunun var olduğu günden beri toprağa bağlı olarak tarımla uğraşarak varlığını sürdürebildiğini belirten Başkan Eyyüpoğlu, ‘soframıza gelen her üründe, üzerimize giydiğimiz her giyside çiftçimizin alın teri vardır. Bu yüzden kutsal bir meslek olan çiftçiliği icra etmek gerçekten fedakarlık isteyen bir iştir. Bu fedakarlığı gösteren tüm çiftçilerimizin Dünya çiftçiler gününü canı gönülden kutluyorum’ dedi.

Şanlıurfa Çiftçisinin canla başla çalışıp ülkesi ve milleti için durmaksızın ürettiğini kaydeden Eyyüpoğülu mesajının devamında şunları söyledi; “Hertürlü doğa koşulunda insanoğlunun doyması, birinci dereceden ihtiyaçlarının karşılanması için hiç durmadan çalışan çiftçilerimiz ülkemizin kalkınmasında en önemli yapı taşıdır. Biz çiftçiler olarak Türkiye’mizin her yanında olduğu gibi Şanlıurfa’nın bereketli topraklarında çalışkan çiftçisinin emeği ile ülkemiz ve memleketimiz için üretmeye devam ediyoruz. Her yıl artan nüfusumuzu doyurmak için canla başla çalışan Çiftçilerimizden Allah razı olsun. Özellikle Şanlıurfa çiftçimizin hakkını ödemek gerçekten çok zordur. 50-60 derece sıcakta tarlasında ürün yetiştiren çiftçimiz her zaman milletinin emrinde ve hizmetinde olduğunu her yıl ekonomisine ve insanlarının ihtiyacına sunduğu ürünleri ile göstermektedir. Şu da bir gerçektir ki çiftçimizin kıymeti daha fazla bilinmeli ve taleplerine olumlu yanıtlar verilmesi için de çaba gösterilmelidir. “

Olası zarar ziyanla ilgili konular takibimizde

Son günlerde Şanlıurfa’da bazı bölgelerde yaşanan aşırı yağışların yol açtığı sel ve su baskınları ilgili olarak konun takiplerinde olduğunu belirten Başkan Eyyüpoğlu, ‘14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla şunu da belirtmek isterimson günlerde Şanlıurfa’da yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle tarım alanlarında meydana gelen zarar ziyan konusu takibimizde olup konuyla ilgili yetkili kurumlarla iletişim halindeyiz. Hasar tespitlerinin yapılması olası zararlarla ilgili çalışmaları da yakından takip ediyoruz.’ Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa ziraat odası 14 mayıs çiftçiler günü başkan eyyüpoğlu toprak tarım ekonomi ürün
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı