Advert
Advert

ŞUÇGAD Asker Gecesi Geleneğini Sürdürüyor

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Edessa TV Muhabiri Yakup Bozkuş için asker gecesi düzenleyerek bu geleneğini devam ettirdi.

ŞUÇGAD Asker Gecesi Geleneğini Sürdürüyor
ŞUÇGAD Asker Gecesi Geleneğini Sürdürüyor Admin
Advert

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği asker uğurlama gecesi geleneğini sürdürmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da gazetecilik anlamında birçok ilke imza atmış olan ve gazetecilerin birleştirici göçü olmaya devam eden Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği önümüzdeki günler askere gidecek olan Edessa TV Muhabiri Yakup Bozkuş için düzenlediği asker gecesine çok sayıda basın mensupları arkadaşları katıldı. Dernek binasında yapılan asker gecesinde bir araya gelen gazeteciler burada askere gidecek olan meslektaşları Yakup Bozkuş’u yalnız bırakmayarak en büyük destekçisi oldular. Davul-zurna eşliğinde yapılan gece de gazeteciler tek tek görüşünü belirtip Bozkuş’a hayırlı teskereler dilerken, sürekli çalışan gazetecilerin yanında olan ve öylesi güzel incelikleri unutmayan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak’a canı gönülden teşekkürlerini sundular.

‘ŞUÇGAD olarak kendisine teşekkür ediyoruz’

Düzenlenen Asker Gecesinde konuşan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, “Arkadaşlar bugün toplanmamızın nedeni, Çalışan Gazeteciler Derneğinde çok değer verdiğimiz üyelerimizden biri askere uğurluyoruz. Yakup arkadaşımız inşallah Allah’ın izniyle kazasız belasız gider aynı şekilde aramıza en kısa zamanda kavuşur. Vatani görevinde Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kendisine başarılar diliyoruz. Biz daima yanında olduğumuzu bilmesini isterim, gittiğinde de bizleri unutmasın. En kısa zamanda aramıza girsin ve bugünün adına arkadaşımıza bizi unutmaması adına plakete bulunduk.” Dedi.

‘Bu geceyi düzenlediği için herkese teşekkür ediyorum’

Edessa TV Muhabiri Yakup Bozkuş, “Bu özel gecede Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak’a önceliğinde bu geceyi düzenlediği için herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten duygulandım şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum.” Diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa şuçgad asker gecesi basın mensubu halay davul zurna çalışan gazeteciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı