Advert
Advert

Yol sorunları çözüldü

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Kısas Eski Belediye Başkanı Ziya Demir ve Kısas Mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz, mahallelerinin yollarının asfaltlanmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Yol sorunları çözüldü
Yol sorunları çözüldü Admin
Advert

Aziz Budak – Urfa Çağdaş / Haliliye İlçesi’ne bağlı Konuklu – Kısas yolu yaşanan bozukluk nedeniyle hem işlerliğini kaybetmeye başlamış hem de kazalara davetiye çıkarmaya başlamıştı.

Yaşanan olumsuz yolculuklar ve kazalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin  ‘yapın’ talimatı vermesi üzerine Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek yolu sıcak asfalt kaplama ile kaplama yapıldı.

Yapılan yol üzerine Kısas Eski Belediye Başkanı Ziya Demir ve Kısas mahalle Muhtarı Bakır Yılmaz, yaptıkları ortak açıklamada: “Bu yolumuzdaki asfalt resmen erimiş ve yolun kayganlaşmasına sebep olduğu için kazalar kaçınılmaz hal almıştı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi bir talimatla yolumuzu sıcak asfalt kaplatmaya başladı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

urfa çağdaş şanlıurfa kısas büyükşehir yol sorunu asfalt başkan çiftçi teşekkür bozuk yol fen ekipleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı