Advert
Advert

Hastalar sitem ediyor

Şanlıurfa’da bir inşaatta başına tahta parçası düşen bir vatandaş, Şanlıurfa 800 yatalı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde personel yetersizliği nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadı.

Hastalar sitem ediyor
Hastalar sitem ediyor Admin
Advert

Fatma Keber – Urfa Çağdaş / Eyyübiye ilçesinde  800 Yatalı Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi personel yetersizliği nedeniyle hastalara zor anlar yaşatıyor.

Yenice Mahallesi’nde başına ağaç parçası düşen M.C isimli bir vatandaş dün akşam gittiği Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde personel sıkıntısının azizliğine uğradı. Doktor’un muayene ettiği M.C. isimli vatandaşı film çekmeye gönderdi. Röntgen bölümünde yaklaşık yarım saat bekleyen vatandaş personel yetersizliğine isyan ederek, bu durumlarda saniyelerin önemi var ben yaklaşık yarım saattir bir film çekmek için burada bekledim. Yazıktır bizlere, yetkililer bu duruma bir an önce el atmalılar diye sitemlerini dile getirdi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye eğitim ve araştırma hastanesi hasta vatandaş eğitim ve araştırma film çekme personel eksikliği
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı