Advert
Advert

Şanlıurfa, Şehitlerini anacak

Şanlıurfa, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde şehitleri anma programı düzenleyecek. Şair-Yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’in katılımıyla gerçekleştirilecek ‘Çanakkale Ruhunu Anlama ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma’ programı halka açık olacak.

Şanlıurfa, Şehitlerini anacak
Şanlıurfa, Şehitlerini anacak Admin
Advert

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehitleri anma programı düzenlenecek. 18 Mart Pazar günü M. Akif İnan Konferans Salonu saat 20.00’de düzenlenecek ‘Çanakkale Ruhunu Anlama ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma’ programı, Şair-Yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN PROGRAMA DAVET

Gelibolu’da büyük bir kahramanlıkla kazanılan Çanakkale Zaferi’nin sadece Türkiye’nin değil tüm dünya değişimine yön verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tüm halkı anma programına davet etti.

Başkan Çiftçi, “1453 yılında dünyada bir devri kapatıp yeni bir devri açan ecdadımızın kahramanlığında olduğu gibi Çanakkale Zaferi de dünyanın yön alımında çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmemiş aziz şehitlerimizi anmak ve ‘Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber’ dizelerinin şairi Mehmet Akif Ersoy’un anlatımındaki o maneviyatı yaşamak adına tüm halkımızı bu güzel programa davet ediyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çanakkale zaferi çanakkale ruhu şair yazar anma programı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı