Advert
Advert

MİDDER Genel Başkanı Çağ, Şanlıurfa’ya geldi

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri temsilcilikleri bulunan illeri ziyaret kapsamında Şanlıurfa’ya geldi.

MİDDER Genel Başkanı Çağ, Şanlıurfa’ya geldi
MİDDER Genel Başkanı Çağ, Şanlıurfa’ya geldi Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber / Dayanışma, birlik ve beraberlik ziyareti kapsamında Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa’yı ziyaret ederek MİDDER İl temsilcileriyle bir araya geldi. Başkan Serhat Çağ, Şanlıurfa ziyareti ardından Hatay ve Adana’ya geçerek 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un ailesini ziyaret edecek.

Şanlıurfa’da mükemmel ağırlandık

Şanlıurfa ziyareti sırasında MİDDER Şanlıurfa Temsilcisi İbrahim Bulşan tarafından karşılanan Başkan Çağ, yaptığı açıklamada, “MİDDER olarak birlik ve beraberliğimizi perçinleştirmek için birçok ilde şube temsilciliklerimizi ziyaret programımız kapsamında Şanlıurfa’ya geldik. Şanlıurfa’da Başkanımız ve yönetim kurulu bizleri mükemmel bir şekilde ağıladılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’da da görüldüğü gibi halkımız ve biz bu hastalıklı zihniyete karşı her an ayakta olacağız. Sadece darbe teşebbüsünde olanlara karşı değil yazılan senaryoda figüran olan kutsal maske takmış yapılara karşı da bilinci uyanık tutacağız. Bir daha 15 Temmuzların olmaması için menfaat şebekelerinin önüne geçmek için ilkeli davranan insanların yetişmesine zemin hazırlama noktasında çaba göstereceğiz.”dedi.

40 İlde faaliyetlerimiz devam ediyor.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Genel Başkanı Serhat Çağ, “MİDDER 15 Temmuz hain işkal sonrası sivil toplum örgütü olarak, sivil inisiyatif alıp demokrasimizi yaşatmak, modern yada post modern tüm kalkışmaları, darbe girişimlerine set oluşturmak ve karşı koyma maksadıyla gönüllü vatansever milleti pahasına canını bir dakika tereddüt etmeden hiçe sayacak insanların oluşturduğu bir oluşumdur. Bir buçuk yıllık süre zarfında, ülke genelinde ciddi anlamda kısa süre olmasına rağmen teşkilat çalışmalarını gerçekleştirmiş, şuan içinde 40 ilimizde ve 100 den fazla ilçemizde faaliyetleri devam etmektedir. Çok kısa süre içerisinde teşkilat başkanımızla birlikte kurduğumuz hedeflere ulaşacağız. Dinamik bir ekibiz ciddi projelerimiz var demokrasi kültürümüzü yaşatmak adına, demokrasimize ve milletin iradesine seçilmiş liderlere sahip çıkmak adına çok ciddi anlamda çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz var. 15 Temmuzun yıl dönümü öncesinde de ciddi hazırlıklarımız var, bu yıl geçen yıldan çok daha farklı programla milletimizin gönlünde ve zihinlerinde MİDDER ailesi olarak bir yer edinmeye çalışacağız. Milli birliktelik ve milli beraberlik ruhumuzu pekiştirmek ve bu ruhu yaygınlaştırmak şuanda toplumumuzun ve devletimizin en çok ihtiyacı olan kıstas bu bunun bilincindeyiz. İnşallah yaptığımız faaliyetlerle her zaman her yerde milletimizin ve devletimizin yanında olan bir STK olarak yerimizi belirliyoruz ve bundan sonraki çalışmalarımızda bunu göstermiş olacağız” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş MİDDER Şanlıurfa Genel Başkan Çağ Şanlıurfa Temsilcisi İbrahim Bulşan yönetim kurulu üyeleri birlik beraberlik 15 temmuz halk
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı