Advert
Advert

Alpay, Beyazgül’e başarılar diledi

Sorkanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Müslüm Alpay, AK Parti Şanlıurfa 6 Olağan Kongresinde tek liste halinde gidilen kongrede Zeynel Abidin Beyazgül’un güven tazelemesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak başarılar diledi.

Alpay, Beyazgül’e başarılar diledi
Alpay, Beyazgül’e başarılar diledi Admin
Advert

Aziz Budak - Fatma Keber /  Dün 11 Nisan Kapalıspor Salonunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da AK Parti İl Kongresi öncesinde vatandaşlara hitap etmesi sonrası yapılan AK Parti Şanlıurfa 6 Olağan Kongresinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına Tek liste halinde gidilen listede Zeynel Abidin Beyazgül tekrar başkanlığa getirilerek güven tazeledi.

Sorkanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Müslüm Alpay, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün güven tazelemesi sonrası bir kutlama mesajı yayınladı.

Alpay, yayınladığı mesajda, “Şanlıurfa’nın sorunlarını iyi bilen ve siyasi tecrübesinin de fazla olduğuna inandığımız il başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e görevinde başarılar diliyorum. Şanlıurfa bizim memleketimiz. Bizler doğru olanın arkasında durduk. Cumhurbaşkanımız Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına Zeynel Abidin Beyazgül’ü tekrar görevlendirdi İNŞALLAH memleketimiz için daha çok çalışacağız. Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olsun ” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti olağan kongre başkan bayezgül Cumhurbaşkanı Erdoğan müslüm alpay
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı