Advert
Advert

Erbil Aydınlık, ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık, Şanlıurfa temaslarına sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek devam ediyor.

Erbil Aydınlık, ziyaretlerine devam ediyor
Erbil Aydınlık, ziyaretlerine devam ediyor Admin
Advert

Aziz BUDAK / Dün sabah Şanlıurfa’da basın ile buluşan CHP Parti Meclisi Üyesi Erbil Aydınlık, İl Başkanı Aziz Aydınlık ve Yönetim Kurulu ile sırasıyla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Şefik Bakay, Bakkallar ve Bayiler ODASI Başkanı Sayın Mehmet Altun, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail Demirkol, İl Emniyet Müdürü  Veysal Tipioğlu, Demirciler Odası Başkanı Sayın Bekir Budak, Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan ve Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'u ziyaret etti. Aydınlık, dün akşam yerel kanallarda ise canlı yayınla kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Erbil Aydınlık, Şanlıurfa’da çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini belirterek, böylece kurum ve kuruluşları yerinde görüp, inceleyip, çalışan personel ile tanışma ve onları dinleme fırsatı bulduğunu belirtti.

Aydınlık, bundan sonra Urfa’nın bütün sorunlarını Ankara’ya taşıyacağını ve bunları çözüme kavuşturmak adına ellerinden geleni yapacakları söyledi.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Şefik Bakay'ı Şanlıurfa CHP İl teşkilatı ile ziyarette bulunduk. Bölgedeki esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Esnafımızın sorunlarının takipçisi olacağız.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler ODASI Başkanı Sayın Mehmet Altun’u Şanlıurfa CHP İl teşkatı ile ziyaret ettik. Öneri ve şikayetlerini dinledik.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İsmail Demirkol'u, Şanlıurfa CHP İl teşkatı ile ziyaret ettik.  Öneri ve şikayetlerini dinledik.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürümüz Sayın Veysal Tipioğlu' nu, Şanlıurfa CHP İl Yönetimiyle birlikte ziyarette bulunduk.

Şanlıurfa Demirciler Odası Başkanı Sayın Bekir Budak' ı, Şanlıurfa CHP İl Yönetimiyle birlikte ziyarette bulunduk. Yaşadıkları sıkıntıları dinledik.

Şanlıurfa Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslan'ı, Şanlıurfa CHP İl Yönetimiyle birlikte ziyaret bulunduk. Başkanın tekrardan göreve seçilmesinden dolayı tebrik edip, 15 bin vatandaşımıza istihdam sağlayan Evren Sanayi Sitesinin sorunlarını dinledik. 

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz' u, Şanlıurfa CHP İl Yönetimiyle birlikte ziyaret ettik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Başkanımız aracılığıyla şehit ailelerinin yanında olacağımızı bildirdik.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa CHP Parti Meclisi üyesi erbil aydınlık il başkan aziz aydınlık sivil toplum kuruluşları kamu kurum ve kuruluşlar ziyaret tanışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı