Advert
Advert

Hayrat Yardım’dan Yeni Sosyal Proje

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şubesi Sosyal Uyum Merkezi açarak çocuklara ve gençlere hizmet vermeye başladı.

Hayrat Yardım’dan Yeni Sosyal Proje
Hayrat Yardım’dan Yeni Sosyal Proje Admin
Advert

 

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından yetimlere yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa dini turizmin kalbi konumunda olan Balıklıgöl platosunda hayata geçirilen Sosyal Uyum Merkezi 80 yetim, dezavantajlı çocuk ve gençlere hizmet verecek. Sosyal Uyum Projesi hakkında bilgi veren Şanlıurfa Hayrat İnsani Yardım Derneği Şube Başkanı Abdullah Toprak, kurulduğu günden beri Şanlıurfa insani yardım ve sosyal projeler yaptıklarını ve bu projelere yenisini eklediklerini söyledi. 

Bağışçılara teşekkür etti

Başkan Abdullah TOPRAK “ Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde başta yetim ve engelli olmak üzere on binlerce ihtiyaç sahibine ayni ve nakdi yardımlarımız oldu. Bu yardımlarımız bağışçılarımızın katkısı ve desteği ile devam edecektir. Ayrıca ayni yardımların yanı sıra yetim ve sosyal uyum ve eğitim merkezleri noktasında büyük çalışmalarımız Allah’ın izni ile oldu ve olacaktır.” diye konuştu.

İki yetim eğitim merkezi açıldı

Mart ayında Türkiye’de ilk olan Erkek yetim eğitim merkezini, Ekim aynında ise kız yetim eğitim merkezini hizmete açtık. Yine Ekim ayında hiçbir geliri olmayan, muhtaç durumda olan 10 yaş yetim çocukların anne ve kardeşleri ile beraber kalacağı yetim aile eğitim ve barınma merkezini yetim kardeşlilerimizin istifadesine sunduk. Bu merkezlerimizde onlara yetim kardeşimiz maddi ve manevi eğitimler almaktadırlar.” şeklinde konuştu.

Sosyal uyum merkezi açıldı

Türkiye’de öncü projelere imza attıklarını belirten Başkan Abdullah Toprak, “Hizmete yeni girecek projemiz ise Balıkgöl ve dergâh bölgesinde Hasan Paşa Camii arkasında eski tarihi bir konakta 80 yetim ve dezavantajlı çocuk ile gence hitap edecek Sosyal Uyum Merkezidir. Bu merkezimiz 1 Şubat 2018 itibarı ile hizmete başladı. Rabbim hayırla vesile eylesin. ”  şeklinde ifadelere yer verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa hayrat insani yardım sosyal uyum merkezi yetim engelli
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı