Advert
Advert

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıufa'ya geliyor

25 Şubatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 6. Olağan İl Kongresi öncesinde hazırlık toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıufa'ya geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıufa'ya geliyor Admin
Advert

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Koordinasyonu'nda düzenlenen hazırlık çalışmaları toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve parti kademelerinden temsilciler katıldı.

Yapılan hazırlık toplantısının ardından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya yakışır bir şekilde hazırlıkların sürdüğünü ve 25 Şubat 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı şehir olarak coşkulu bir şekilde karşılayacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa'nın Cumhurbaşkanı'nı heyecanla beklediğini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın 6. Olağan İl Kongresi vesilesi ile Şanlıurfa'mız ile buluşacak. Bu kongre şehrimizin kongresidir. Çalışmalarımız hassasiyet ile sürdürmekteyiz. Şehrimize ve Cumhurbaşkanımıza yakışır bir kongre ve miting gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi.

Şanlıurfa'nın her zaman olduğu gibi kongreye büyük katılım sağlayacağına inancının tam olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "25 Şubatta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile saat 15:00'de gerçekleştirilecek olan Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığımızın 6. Olağan İl Kongresi'nin hazırlıklarını, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İlçe Teşkilat Başkanlarımız ile birlikte gözden geçiriyoruz. Yapmış olduğumuz hazırlık toplantısında görev dağılımlarımızı da gerçekleştirdik. Kongremizde  vatandaşlarımızın herhangi bir aksaklıkla karşılaşmaması için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan Şanlıurfa ziyareti 6. olağan kurultay Ak Parti belediye başkanları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı