Advert
Advert

Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna görevine başladı

Harran İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Emin Tuna, yeni görevine başladı.

Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna görevine başladı
Harran İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna görevine başladı Admin
Advert

Harran İlçe Emniyet Müdürü Kemal Atıl Şen'in emekliye ayrılmasının ardından göreve Mehmet Emin Tuna getirildi. İlçeye gelerek görevine başlayan Tuna, Harran'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek Harran’ın küçük ancak şirin ve insanlarının sıcak olduğunu belirtti. Tuna, ekip arkadaşlarıyla birlikte Harranlıların güvenliği ve huzuru için çalışacaklarını dile getirdi.
Mehmet Emin Tuna Kimdir?
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Emin Tuna 1984 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini başarı ile tamamladıktan sonra 2002 yılında Polis Kolejinden, 2006 yılında Polis Akademisinden mezun olarak komiser yardımcısı rütbesiyle göreve başladı.
İlçe Emniyet Müdürü sırasıyla 2006-2009 yılları arasında Osmaniye’de, 2009-2013 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğünde, 2013-2015 yılları arasında Şanlıurfa’da, 2015-2017 yılları arasında yurt dışı görevi olarak Azerbaycan’da değişik birimlerde çalıştıktan sonra Ocak 2018 tarihinde Harran İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başladı.
Yurt içinde ve dışında çeşitli mesleki kurs ve seminerlere katılmış olan Tuna, iyi derecede İngilizce ve Azerbaycan dili biliyor. Tuna’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

urfa çağdaş şanlıurfa harran ilçe emniyet müdürü mehmet emin tuna göreve başladı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı