Advert
Advert

Şanlıurfalı Ressamın Eserleri Ankara’da sergileniyor

Birçok ulusal ve uluslararası sergide eserleriyle yer alan ve Ödüller kazanan sanat eğitimcisi ve sanatçı Mehmet Yücel’in eserlerinin yer aldığı Mistik İmgeler sergisi Ankara da, galeri N de bir kokteyl ile açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfalı Ressamın Eserleri Ankara’da sergileniyor
Şanlıurfalı Ressamın Eserleri Ankara’da sergileniyor Admin
Advert

Fatma Keber – Urfa Çağdaş / Sanatçı sergiyle ilgili verdiği bilgilerde, Sergide 35 eser yer aldığını ve 15 gün boyunca izleyicilerin beğenisine sunulacağını belirtti. Mistik İmgeler isimli sergide yer alan eserlerin ana temasının, Anadolu’da değer gören tinsel imgelerin, yöresel kilim ve kıyafetlerdeki bitkisel motiflerin, Şanlıurfa'nın tarihi mekânlarından kesitlerin, dövmelerin soyutlanmış bir biçimde ifade edildiğini söyledi.

Serginin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Necati Yılmaz. Şander yönetimi, sanat eğitimcileri, ressamlar, büyük ölçüde izleyici kitlesi katıldı. Sanatçı birçok yarışmalı karma sergide yer aldığını, kasım ayında Napoli deki bir sergide çalışmasının yer aldığını, bu serginin 5. Kişisel sergisi olduğunu, serginin Ankara'da gerçekleşmesinin de Şanlıurfalı bir ressam olarak ayrı bir gurur olduğunu belirtti. Ankara yaşayan Şanlıurfalıları da sergiye davet eden ressam ve eğitimci Mehmet Yücel serginin 10 Şubat’a kadar gezilebileceğini ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa ankara urfalı ressam mehmet yücel sanat eğitimcisi sergi Galeri N
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı