Advert
Advert

SUÇGAD’tan Beltur’a Anlamlı Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yapılan organizasyona katkı sağlaması adına Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Beltur Genel Müdürü Levent Kama ’ya teşekkür edip plaket takdim etti.

SUÇGAD’tan Beltur’a Anlamlı Ziyaret
SUÇGAD’tan Beltur’a Anlamlı Ziyaret Admin
Advert

Geçtiğimizde Cumhuriyet Park Sosyal Tesisinde kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yaptıkları katkılardan ve hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği, Beltur Genel Müdürü Levent Kama’yı makamında ziyaret ederek teşekkür adına plaket takdim ettiler.

Levent Kama’yı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak’a, Basın Yayın Enformasyon Şube Müdürü Erdoğan Güvel, Basın Yayın Enformasyon Şube Müdürü Yardımcısı Zikrullah Karabulut, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Demir, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mahmut Kakız, Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ağaslan ve Urfa Çağdaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aziz Budak eşlik etti.

Yapılan ziyaretten memnuniyetliğini dile getiren Beltur Genel Müdürü Levent Kama, “Güzel bir gece geçirdik, 10 Ocak Gazeteciler günü özellikle Şanlıurfa’da çok güzel geçti. Urfa’da çok ahenk oldu çok dostluk, kardeşlik ve birlik sergilendi. Tabi böyle olunca bütün insanlar güzel baktı mutlu bir yüzle baktı. Gazetecilerimizin gönlümüzdeki yeri çok değerlidir, bizde teşekkür ediyoruz, her zaman elimizden geldiği kadar Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı ile yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum, başkanlarıma ve müdürlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Böyle bir anlamlı ziyareti gerçekleştiren Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’ta 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kendilerine verdiği destekten çok memnun olduklarını ve bu bağlamda da güzel bir organizasyonda çok emeklerinin olduğunu söyledi. “Biz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Cumhuriyet Park Sosyal Tesisinde gerçekleştirdiğimiz organizasyonda oradaki çalışanları ile birlikte hiçbir aksilik yaşatmadan bizlere destek ve yardımcı olan Beltur Genel Müdürümüz Levent Kama Beye teşekkür ediyorum. Büyük bir organizasyonda bizlere bütün personelleri ile destek oldular ve bu desteklerinden dolayı bizde Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak kendilerine teşekkür edip plaket takdim etti.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa şuçgad Basın yayın enformasyon şubesi şanlıurfa çağdaş gazetesi urfa çağdaş gazetesi beltur teşekkür ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı