Advert
Advert

Yazar, 1 Mayıs'ı kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak, bütün emekçilerin bu önemli gününü kutladı.

Yazar, 1 Mayıs'ı kutladı
Yazar, 1 Mayıs'ı kutladı Admin
Advert

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. 1 Mayıs’ın, ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada işçi sınıfının, emekçinin, köylünün; tüm çalışanların dayanışma ve onurlu mücadelesinin dile geldiği, haykırıldığı ve haksızlığa dur denildiği önemli bir gün olduğunu belirten Yazar, açıklamasında şunları kaydetti;

“CHP Karaköprü İlçe Başkanlığı olarak, tüm emekçiler için, daha iyi bir çalışma ve yaşam koşulları yaratılması, eksiksiz sendikal hakların sağlanması, iş hayatında ayrımcılığa son verilmesi, taşeron adı altında yaratılan köleliğin ortadan kaldırılması, çalışma yaşamında uluslararası kriterlerin kabul edilmesi, herkesin insan onuruna yaraşan bir işe ve yaşanabilir ücrete sahip olması, işyerinde, toplumda ülkemizde ve dünyada barışın sağlanması ana dileğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle CHP Karaköprü İlçe başkanlığı olarak, bütün emekçilerin, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum. Emeğin, barışın ve demokrasinin eksiksiz temsil edileceği, haksızlıkların yok edileceği, özgür Türkiye için; 1 Mayıs’ta alanda hep beraber yer alalım, el ele yürüyelim.”

Yazar, ayrıca bugün Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı da kınayarak, saldırıda şehit olan polise Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

şanlıurfa Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bombalı saldırı kınama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı