Advert
Advert

Türk ve Suriyeli gençler kampa buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı UNICEF işbirliğinde gerçekleştirilen, Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Osmaniye Gençlik Merkezi tarafından yürütülen “Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi” kapsamında Aslantaş Gençlik Kampı’nda Türk ve Suriyeli gençler bir araya geldi.

Türk ve Suriyeli gençler kampa buluştu
Türk ve Suriyeli gençler kampa buluştu Admin
Advert

Osmaniye, Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Şanlıurfa illerinden 73 Türk, 68 Suriyeli kampçının yanı sıra 24 liderle birlikte 165 gencin katıldığı sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler ile Osmaniye ve Kadirli’nin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağı gezi programını içeren kampta şiir, söyleşi, sohbet ve müzik içerikli gece etkinliklerine de yer verilecek.
Kampın açılışına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, Müslüman milletler ve insanlık için haklı olunan yolda mücadeleden vazgeçilmemesi gerektiğini, bu konuda herkesin yaptığı iş ve sorumluluk alanlarında en iyisi olma adına çalışması gerektiğini söyledi.
Program Yusuf Karaburç’un da ilahi ve ezgileri ile katıldığı, gençler tarafından hazırlanan Kudüs ve Mekke konulu sinevizyon, şiir ve konuşmaları ile sona erdi.

urfa çağdaş şanlıurfa suriyeli kızlar kamp birlik beraberlik sorumluluk kültürel
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı