Advert
Advert

Müteahhitler Karaköprü’de buluştu

Karaköprü’de faaliyet gösteren Müteahhitler ve Yapı Denetim firmaları Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ev sahipliğinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Müteahhitler Karaköprü’de buluştu
Müteahhitler Karaköprü’de buluştu Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya; ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal,  Karaköprü İlçesinde faaliyet gösteren Müteahhitler ve Yapı Denetim firması yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, son 2 yıl içerisinde Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Baydilli Karaköprü’nün gelişimi için ve büyümesi için çalıştıklarını ve ilçede faaliyet gösteren, istihdam oluşturan müteahhitlerin yaşadıkları sorunlarla da ilgilendiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: “Sorunları ortak akılla nasıl çözebiliriz diye burada toplandık. Önemli olan Karaköprü’yü en doğru şekilde inşa etmektir çünkü Karaköprü her sene önemli bir büyüme kaydediyor. Karaköprü’nün büyümesinde emeği olan müteahhit arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için mücadele edeceğiz.

Biz de belediye olarak yapılan konutlara taşınan vatandaşlarımızın rahat etmesi için oralara yeni yollar ve parklar yapıyoruz. Alt yapısı bitmiş olan yerlerde kilitli parke döşeme çalışması yapıyoruz. Hep birlikte Karaköprü’yü kalkındıracağız ve geliştireceğiz.”

Toplantıyı düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal ise Başkan Baydilli’nin her zaman kendilerinin yanında olduğunu, sorunlarının çözümü için yardımcı olduğunu kaydetti.

İstişare toplantısının son bölümünde Başkan Baydilli ve teknik ekibi müteahhit ve yapı denetimcilerin sorularını yanıtladı.  

Urfa Çağdaş şanlıurfa karaköprü müteahitler toplantı yapı denetim firma büyüme inşaat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı