Advert
Advert

Cemiyet Başkanı Çiftçi’den sağduyu açıklaması

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti, Şanlıurfaspor oyuncusu Mert Can Çam'ın darp edildiğine yönelik iddiaları içeren olaylarla ilgili bir açıklama yayımladı.

Cemiyet Başkanı Çiftçi’den sağduyu açıklaması
Cemiyet Başkanı Çiftçi’den sağduyu açıklaması Admin
Advert

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şanlıurfaspor  oyuncusu Mert Can Çam’ın Kulüp Başkanı Emin Yetim ve çevresi tarafından darp edildiği iddiaları Şanlıurfa ve Türkiye gündemini bir hayli işgal etti ve etmeye de devam ediyor.

Adli makamlara ulaşan bu olayın adalet önünde netleştirilmeden sosyal medya ve benzeri haber amaçlı sitelerde haberleştirilerek kamuoyuna duyurulması Şanlıurfa - Trabzon kardeşliği açısından son derece olumsuz sonuçlar doğurduğu aşikardır.

Bu tür olayların iyice araştırıldıktan sonra sorumluluk sahipleri tarafından gerekli açıklamaların yapılması gerekiyor. Ancak sosyal medya ve haber sitelerinde çıkan haberler ortamı daha geriyor.

Şanlıurfa ve Trabzon kardeşliği tüm Türkiye’ye örnek olan bir kardeşliktir. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası maçını oynamak için Urfa’ya gelen Trabzonspor ve maçı izlemek için gelen taraftarlarını evinde ağırlayan Şanlıurfa halkı tam anlamıyla bir misafirperverlik örneği sergilemişti. Bu kardeşlik ülkemizin her iline örnek olurken böylesi bir kardeşliğin bozulmaması için herkesin sağduyulu olması ve kanuni işlemlerin sonucunun beklenmesi gerekiyor.

Bu tür olayların tüm Şanlıurfa’ya mal edilmemesi gerekiyor. Aksi bir durum Urfa -Trabzon kardeşliğine zarar verecektir. Bu kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesi Şanlıurfa Trabzon ve Ülkemiz adına en hayırlı olandır."

Urfa Çağdaş şanlıurfa urfaspor mertcan çam Emin Yetim trabzon kardeşlik ortam
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı