Advert
Advert

EyyübiyeHEM’den İŞKUR Müdürü Özmen’e ziyaret

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şevki Dengiz ve Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş Şanlıurfa İşkur İl Müdürü Lezgin Özmen’i makamında ziyaret etti. Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi, açılacak meslek edindirme kursları için İşkur’dan destek istedi.

EyyübiyeHEM’den İŞKUR Müdürü Özmen’e ziyaret
EyyübiyeHEM’den İŞKUR Müdürü Özmen’e ziyaret Admin
Advert

İşsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesive genç nüfusun işgücü piyasasına kazandırılmasını sağlayacak adımlar için İşkur’dandestek isteyen Eyyübiye Halk Eğitim Müdürü Necati Taş, daha önce İşkur üzerinden 5 tane kurs açtıklarını söyleyerek Eyyübiye nüfusu göz önünde bulundurulunca bunu yeterli bulmadıklarını ifade etti.

TAŞ: İŞKUR’DAN KURSLAR İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ
Eyyübiye halkının sadece hobi için kurslara katılmadığını, meslek edinmek için zor şartlarda eğitimlerine devam ettiklerini belirterek,İşkur’dan kurslar için destek beklediklerini anlattı.

ÖZMEN: EYYÜBİYE İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ

İşsizlikle mücadele etmenin ve özellikle istihdam garantisi veren kurslar açmanın önemine değinen Şanlıurfa İşkur İl Müdürü Lezgin Özmen, “Meslek belirlemede bizim yaptığımız saha çalışmalarına ek olarak Eyyübiye için hangi kursların yararlı olacağını bize bildirin” dedi. Kurs açarken dengeli davranmaya çalıştıklarını belirten Özmen, dezavantajlı bölgelere yoğunlaştıklarını ifade etti.Eyyübiye ilçesi için ise mevsimlik işçilerin çalışma zamanlarını gözetmenin öncelikleri olduğunu kaydeden Özmen, “Eyyübiye için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız. Ekip olarak birlikte çalışacağız” diye konuştu. 

Urfa Çağdaş şanlıurfa eyyübiye halk eğitim iş kur ziyaret destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı