Advert
Advert

Çalışanlar için önemli uyarı!

SGK Uzmanı Abdulkadir Korkmaz, 4-A, 4-B, ve Ek 5 ile çalışanlar ya da, Askerlik borçlanması, Doğum Borçlanması, Yurtdışı borçlanması yaptırmak isteyenler için tarihi fırsat Aralık ayı sonuna kadar en yakın SGK il ve İlçe müdürlüklerine müracaat etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

Çalışanlar için önemli uyarı!
Çalışanlar için önemli uyarı! Admin
Advert

Aziz Budak – Fatma Keber / Şanlıurfa Atatürk Bulvarı’nda vatandaşlara hizmet veren Sosyal Güvenlik Uzmanı Abdulkadir Korkmaz, 31 Aralık 2017 tarihinde emeklilik için zammın geleceğini belirterek, yurt dışı borçlanmasında Avrupa’da yaşayanların, Türkiye’de askerlik yapanların ve Türkiye’de doğum yapan anneler varsa doğum öncesi sigortalı olanların ve borçlanma hakkı olan annelerin hiç vakit kaybetmeden müracaat yapmasını söyledi.

31 Aralık 2017 tarihine kadar mutlaka dilekçe vermelerini hatırlatan Korkmaz, “Vatandaşlarımız bu ayın sonuna kadar dilekçe vermedikleri takdirde 1 Ocak 2018 tarihinden sonra daha fazla borçlanma ödemek zorunda kalırlar. Onun için bir an önce, 4-A, 4-B, ve Ek 5 ile çalışanlar ya da, Askerlik borçlanması, Doğum Borçlanması, Yurtdışı borçlanması yaptırmak isteyenler için tarihi fırsat Aralık ayı sonuna kadar en yakın SGK il ve İlçe müdürlüklerine müracaat etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

SGK ile ilgili vatandaşlarımıza her türlü bilgilendirme ve işlemlerinde yardımcı olduklarını belirten SGK Uzmanı Abdulkadir Korkmaz, “Vatandaşlarımız yanımıza gelsinler, SGK ile ilgili işlemlerin takibi noter onaylı resmi vekalet ile yapıyoruz. Atatürk Bulvarı Akbank yanı Kürkçüoğlu İş Hanı 1. Katta hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımız buyursun çayımız içsin bilgi sahibi edelim.” Diye konuştu.

Urfa Çağdaş şanlıurfa SGK fırsat borçlanma uzman abdulkadir korkmaz vatandaş sigartalı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
müslüm KORKMAZ     2017-12-03 BAŞARILARINIZDAN DOLAYI TAKDİR EDİYORUM
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı