Advert
Advert

Kanalurfa ve Dost Meclisi’nden gazetemize ziyaret

Kanalurfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ve Dost Meclisi üyeleri Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Kanalurfa ve Dost Meclisi’nden gazetemize ziyaret
Kanalurfa ve Dost Meclisi’nden gazetemize ziyaret Admin
Advert

(Fatma Keber- Urfa Çağdaş) Gazetemiz Haber Müdürü Aziz Budak’a hayırlı olsun temennilerini ileten Kanalurfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ve Dost Meclisi Üyeleri Dr. Abit Demir, Ramazan Tokari, Abdülhadi Fidancıgil ve Ömer Gençoğlu yayın hayatımızda başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Haber Müdürü Aziz Budak ise, ilimizde siyasi partiler başta olmak üzere tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının daha etkin çalışmalar yapması gerektiğini belirtti. Budak, özellikle ilimizin sorunlarını gündeme getirme açısından daha aktif rol almaları gerektiğine dikkat çekerek, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru ve Dost Meclisi üyelerine teşekkür etti.

Daha sonra geçtiğimiz günlerde 10. Yıldönümünü kutlayan Kanalurfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru,  Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatma Keber’e, 2017 yılında Kanal Urfa Tv’ye yapmış olduğu hizmet, katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi Kanal Urfa Dost Meclisi İbrahim Toru Aziz Budak Fatma Keber
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı