Advert
Advert

Emekçiler'den Başkan Ayhan'a Teşekkür Ziyareti

Akçakale Süleyman Şah konaklama tesisinde işten çıkartılan işçilerin yanında yer alan Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a işçiler tarafından teşekkür ziyareti yapıldı.

  Emekçiler'den Başkan Ayhan'a Teşekkür Ziyareti
  Emekçiler'den Başkan Ayhan'a Teşekkür Ziyareti Admin
Advert

Akçakale Süleymanşah konaklama Tesislerinde Çalışan İşçiler Yaklaşık 1 Ay önce yeni ihalelerin yapılması sonucu başbakanlık ve afad genel merkezinin kamplara göndermiş olduğu yazıda 100 işçinin çıkışı verilmişti.

İşten Ayrılan Emekçiler Soluğu Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’n yanında aldılar. Yaklaşık 25 gündür Emekçiler için Emek Sarf eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Afad İl Müdürü Mahmut Sönmez Akçakale Kaymakamıyla görüşmeler sonucunda hiç bir işçinin mağdur edilmemesine karar verdiler

Bunu Öğrenen Süleymanşah Kamp işçileri Yaklaşık 250 kişi Toplanarak Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'a Ahde Vefa Teşekkür İçin Ziyaret Ettiler.

Akçakale Belediye Başkanı Ayhan, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 25 gündür değerli emekçi kardeşlerim için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştık. İşçi arkadaşların mağdur edilmemesi için elinden gelenin daha fazlasını yapan başta sayın valime, afad il müdürüme ve Akçakale kaymakamıma teşekkür ediyorum. İnşallah hiç bir  mağdur kardeşimiz işsiz kalmayacak.” Dedi. (Mehmet Ayhan)

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Akçakale Süleyman şah konaklama tesisi işçi işten çıkarma Başkan Ayhan Ahde vefa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı