Advert
Advert

Ayhan: “Gençlerle genç olmaya geldim”

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Gençlerle bir araya gelerek kendimi sizlerin arasında genç buldum diyerek gençlerle muhabbet etti

Ayhan: “Gençlerle genç olmaya geldim”
Ayhan: “Gençlerle genç olmaya geldim” Admin
Advert

Akçakale Akil Gençler İlçe başkanı Huseyin Elçi ve Akçakale Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ ile Beraber Düzenledikleri Gençlik Buluşmasına Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı telefonla arayarak davet ettiler.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan,  gençleri kırmayıp şoförsüz korumasız bir mevkiyi makamı bir kenarı bırakıp,  gençlerin toplanmış olduğu eve gelerek gençlerle uzun uzun muhabbet etti.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan gençlere nasihatlerde bulundu.

Ayhan yaptığı konuşmada, “Değerli kardeşlerim bizler hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, ayrım yapmaksızın her kesime hitap edecek şekilde yolunuzda ilerleyin. Sizler Akçakale’nin geleceklerisiniz, sizler Akçakale’nin süslerisiniz, sizler bizlerin ışıklarısınız birbirinize destek olun bir olun diri olun. Hepiniz güçlü Akçakale olun ben sizin her daim maddi ve manevi destekçinizim bir abiniz olarak bir telefon kadar yakınım sizlere.”  dedi

Akçakale Akil Gençler ilçe başkanı Hüseyin Elçi ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan’ı teşekkür ederek uğurladılar. (Mehmet Ayhan - Akçakale)

Urfa Çağdaş şanlıurfa akçakale başkan ayhan gençlik kolları muhabbet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı