Advert
Advert

Akdemir, Organ bağışı hayat kurtarıyor

Şanlıurfa’da 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde Organ ve Doku Bağışı haftası nedeniyle hastanede bir stant açıldı.

Akdemir, Organ bağışı hayat kurtarıyor
Akdemir, Organ bağışı hayat kurtarıyor Admin
Advert

Vatandaşlara organ bağışı ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı stant ile ilgili Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Uzman Doktor Mustafa Akdemir, doku bağışının temini ve önemini vurguladı.

Organ ve doku nakli hizmetlerinin geliştirilmesinde en önemli husus organ ve doku bağışının temini bu bağışın artırılması için kamuoyunda bu konudaki bilgi eksikliğinin giderilmesi, organ bağışı bilincinin geliştirilmesi ve halkın organ ve doku bağışı konusunda teşvik edilmesi gerektiği belirten Doktor Akdemir yaptığı açıklamada, ““Organ Bağışı Haftası nedeniyle halkımızı bilinçlendirmek amacıyla, organ bağışının arttırılmasını hedefliyoruz. Amacımız tüm hastalarımızı kurtarmaya çalışmak. Hastanemizde organ bağışı birimimiz mevcut durumda, Organ bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Urfalıların organ bağışı yapmalarını istiyoruz. Organ bağışı birçok vatandaşlarımızın hayatlarını kurtarmasına yardımcı oluyor. Organ bağışı ve nakli sayılarının artırılması hedeflenmektedir.” Dedi.(Fatma Keber)

Urfa Çağdaş Şanlıurfa Balıklıgöl Dvelet hastanesi Organ Bağışı stant hastane hasta hayat kurtarma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı