Advert
Advert

HDP’li vekillerin halk buluşmaları

Kente gelen Urfa Milletvekili Osman Baydemir, Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp ve Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerinde, Urfa Milletvekili İbrahim Ayhan Birecik ve Halfeti ilçelerinde, Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer ve Şırnak Milletvekili Leyla Birlik ise Siverek ve Hilvan ilçelerinde halkla buluşmuştu.

HDP’li vekillerin halk buluşmaları
HDP’li vekillerin halk buluşmaları Admin
Advert

MERKEZ İLÇELER HALİLİYE, KARAKÖPRÜ VE EYYÜBİYEDE HALK BULUSMALARI DEVAM ETTİ.

Eyyübiye esnaflarını gezen İbrahim Ayhan ve Sibel Yiğitalp yürüdüğü sokak ve caddelerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Beraberindeki partililer ile esnafın tek tek sorunlarını dinleyen Ayhan, ülkenin karanlık günlerden geçtiğini; ancak aydınlık günlerin yakın olduğunu ve tüm Türkiye halklarının eşit, özgür, birlikte yaşayacağı günlerin yakın olduğunu söyledi. Esnafların yaşadıkları ekonomik çöküntüyü aktardığı Ayhan, ekonomin istikrar ve güven istediğini, ancak bu iki alanın da sıkıntılı olduğunu, ülkede barış, huzur ve güvenin tesis edileceği yakın gelecekte ekonominin de düzeleceğini söyledi.

 Ayhan, Eyyübiye ilçede esnafların yanı sıra sokaktaki yurttaşlarla sohbet ederken, taziye ziyaretlerinde de bulunuldu.

HDP Milletvekili BAYDEMİR, Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, Batman Milletvekili Ayşe acar Başaran ve Urfa il eş başkanı Ayşe Sürücü ve ilçe yöneticileriyle birlikte merkez ilçe Haliliye, Karaköprü ve Balıklıgöl  esnafını ziyaret etti. Balıklıgöl’de halkla birlikte balıklara yem verdi. Esnafın ve ilçe sakinlerinin ilgi gösterdiği HDP'liler, esnafların sorunlarını dinledi. Daha sonra Balıklıgöl’de kalabalık bir çay bahçesinde oturan vatandaşların masalarına konuk olan vekiller, vatandaşlarla sohbet etti. Haliliye ilçe ziyaretini bitiren Hdp'li vekiller daha sonra Karaköprü ilçeye gidip burada Aile ziyaretinde bulundular. Son olarak ta Mehmetcik köyündeki muhtarlar derneğinde muhtarlarla bir araya gelen HDP'li vekiller daha sonra geziye son verildi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa HDP Milletvekilleri halk buluşma balıklıgöl vatandaş sohbet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı