Advert
Advert

Şanlıurfa'yı Akçakale temsil edecek.

Akçakale spor U. 19 takımı 4 yıldır üst üste Şanlıurfa’yı Türkiye de U.19 şampiyonasında temsil etmeye hak kazanan Akçakale spor U. 19 takımı kupa ve madalyalarını düzenlen törenle verildi.

Şanlıurfa'yı Akçakale temsil edecek.
Şanlıurfa'yı Akçakale temsil edecek. Admin
Advert

Akçakale'nin tanıtımı için spor'a ve sporculara maddi manevi desteklerini  esirgemeyen  belediye başkanı Abdulhakim Ayhan Şanlıurfa'yı Türkiye de temsil edecek olan şampiyon Akçakale spor U.19  takım futbolcularına kupa töreni sonrası birer krampon ayakkabı hediye ederek gençleri  ödüllendirdi.

Akçakale ilçe stadında düzenlenen kupa törenine Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat,Akçakale belediye başkanı abdülhakim Ayhan,Şanlıurfa ASKF genel sekreteri Mehmet Aktaşoğlu,yönetim kurulu üyeleri Murat Basyan,Adnan Yükselir  11 Nisan Spor Kulüp başkanı Mehmet Kolbudak,Akçakale belediye meclis üyesi Şerif Bozkurt, Akçakale spor kulübü 2.başkanı Bozan Yavuz antrenörler Kadir Alptekin,Mehmet Emin Önhan ve Ahmet yıldık, katıldı.

düzenlenen kupa töreninde Şanlıurfa ASKF genel sekreteri Mehmet Aktaşoğlu yaptığı açıklamada;" geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilimizi gurup müsabakalarında temsil edeceksiniz.buradaki başarılarınız önemli değil bizim için önemli olan gurup müsabakalarında ilimizi spor adına en iyi şekilde temsil edip ve sizden Türkiyede ilk dört takıma girmenizi istiyorum." Dedi. 

 Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ise ; "Gençlerimiz hem ülkenin hem ilin hem ilçenin hem de sporun geleceği olarak görüyoruz.Şanlıurfa da Dördüncü şampiyonlukları bu şampiyonluk ilçemiz adına gurur verici bir tablo bundan sonra bu genlerimizin yarısı A takımına destek verip A takımını da daha iyi yerlere taşırlar."Şeklinde konuştu.

 Kaymakam Eyüp Fırat; "Gençlerimizin bu başarısı ilçe olarak bizleri mutlu etti.Gençlerin spor aktivitelerine yönelmeleri gençleri başka işlerden uzak tutuyor.Bu da ilçenin idarecileri olarak bizleri mutlu ediyor." Dedi.

akçakale şanlıurfa u-19 şampiyonası akçakalespor Abdulhakim ayhan kaymakam eyüp fırat
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı