Advert
Advert

Urfa sağlık sorunu ve Çizmecioğlu’nun isyanı

Gap’ın başkenti, tarih-kültür şehri diye övündüğümüz Şanlıurfa’mızda PET/CT cihazının olmaması nedeniyle vatandaşların başka illere gitmesi nedeniyle Gazeteci Yazar Ali Çizmecioğlu yetkililere sitem etti.

Urfa sağlık sorunu ve Çizmecioğlu’nun isyanı
Urfa sağlık sorunu ve Çizmecioğlu’nun isyanı Admin
Advert

Aziz Budak - Urfa Çağdaş / Binlerce insanın mağdur ve perişan olduğunu belirten Ali Çizmecioğlu, konuyla ilgili sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükelçi Emin Önen, Vali Abdullah Erin ve Milletvekillerinden Urfa halkı adına müjde beklediğini ifade etti.

Çizmecioğlu, sosyal paylaşım sitesinde şu açıklamayı yaptı.

“Sayın Bakanım FAKIBABA, Sayın A.Emin ÖNEN, Sayın Vali ERİN, Sayın AK Parti İl Başkanı BEYAZGÜL, Sayın Şanlıurfa Milletvekilleri, sizlerden 2.5 milyonluk Urfa'ya bir PET/CT cihazı istedik. Kendim bunun olmayışının acısını çektim, çekiyorum. Mesele artık ben değilim. Binlerce insan mağdur, hasta, perişan. Başka illere gidiyor veya imkânsızlıklardan gidemiyorlar, ölüyorlar... Kendi resmimi koydum, birazda acite ettim. Bunu kimse yapmaz. Bana Şehir Hastanesi yapacağınıza bu cihazı getirin. 5 yıldızlı Otel-Hastane istemiyoruz, bunu getirin. İki aşiretten 2 insan ölmesin diye hepiniz bir araya gelirken, yüzlerce insanın ölümüne göz yumuyorsunuz. Adalet bu mu? Endoskopi cihazını referandum öncesi gündeme taşıdım 2 ayda 2 tane getirdiniz. Yine bir referandum veya seçim mi bekleyeceğiz. Sizlerden URFA halkı adına bir müjde bekliyorum. Yoksa bu yüzlerce ölümün sebeplerinden olursunuz. BEKLİYORUZ...

Not: Sosyal medyada Şanlıurfa sevgisi klavyeciliği yapan arkadaşlara sesleniyorum. Bu olayı sizler de sayfanızda gündeme getirin. Ses gelmesi için çoğalması, baskı olması lazım. Ama yediğimiz yemekleri paylaşmaktan başka bir icraatımız yok.

YEREL MEDYAYA:4 tane uydudan yayın yapan Televizyon kanalımızın tamamı arkadaşım ve dostumdur...10 tane yerel gazete sahipleri arkadaşım dostumdur..En az 20 tane internet haber sitesi sahipleri arkadaşım dostumdur.4 tane Gazeteciler Derneği var, hepsi de arkadaşım dostumdur.NEREDESİNİZ arkadaşlar..?..Bu ve bunun gibi çok önemli sorunlar var,neden hep beraber gündeme taşımazsınız..?..

Urfa çağdaş şanlıurfa urfa sağlık sorun ali çizmecioğlu gazeteciler dernek seçim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı