Advert
Advert

Şoförler Odası sınıfta kaldı

Dün Atatürk Bulvarı ve Bahçelievler’in bazı kısımlarında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Şoförler ve Otomobilciler Odası sınıfta kaldı. Plaka almaya giden vatandaşlar odaya sitem etti.

Şoförler Odası sınıfta kaldı
Şoförler Odası sınıfta kaldı Admin
Advert

Elektrik kesintisi esnaf ve vatandaşların büyük tepkisine neden olurken, günün en çarpıcı olayı Şoförler ve Otomobilciler Odasında yaşandı. Plaka almaya giden vatandaşlar elektrik kesintisi ve Oda’da jeneratörün olmaması nedeniyle büyük sıkıntı yaşadı.

Haber merkezimizi arayan vatandaşlar dertlerini şu ifadelerle anlattı. “Şanlıurfa’da elektrik kesintisi yüzünden halkımız büyük sıkıntılar yaşamakta. Ne yazık ki, bu elektrik kesintilerinin önüne bir türlü geçilemiyor. Dünde bu kesinti yüzünden Şoförler ve Otomobilciler Odası’na plaka almaya giden vatandaşlar elektrik kesintisi yüzünden plaka alamadılar. Bu ayıp Şoförler ve Otomobilciler Odasının ayıbıdır. Kentimizde sık sık elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Binlerce üyesi bulunan bu odanın yönetimi bir jeneratör alımını akıllarına getiremediler mi? Bu vatandaşlara yazık ve üyelere saygısızlıktır.”

Urfa Çağdaş Şanlıurfa şoförler ve otomobilciler odası elektrik kesinti plaka vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı