Advert
Advert

Köran: Urfa mağdur edilmeyecek

Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi yenilenmeyen Urfa’nın tek özel doğum hastanesi olan Academia Hastanesi, Urfalılara hizmet vermeye devam ediyor. Ruha Academia Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Köran, Şanlıurfa’yı mağdur etmemek için hizmete devam edeceklerini açıkladı.

Köran: Urfa mağdur edilmeyecek
Köran: Urfa mağdur edilmeyecek Admin
Advert

Sosyal Güvenlik Kurumu, Şanlıurfa’da OSM Hastanesi, Edessa ve Ursu Hastanelerinin yanı sıra geçtiğimiz günlerde de tıp merkezlerinin büyük çoğunluğun sözleşmesini yenilememişti. Özel Ursu ve Edessa Hastaneleri ile çoğu tıp merkezi SGK ile sözleşmesini yenilememesinden dolayı kapılarına kilit vururken, Özel Ruha Academia Hastanesi hizmetlerine devam ediyor. SGK ile sözleşmesi yenilenmemesine rağmen özel olarak yoluna devam eden Ruha Academia Hastanesi, Urfalı vatandaşlardan takdir topluyor.

7 gün 24 saat hizmet vermeye devam eden özel hastanenin kadrosunda; 7 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 çocuk cerrahisi uzmanı, 2 göz hastalıkları uzmanı, 1 anestezi uzmanı, 1 mikrobiyoloji uzmanı, 1 radyoloji uzmanı ve 3 pratisyen hekim bulunuyor.

Köran: Yola devam edeceğiz

Ruha Academia Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Köran, Şanlıurfa’da sağlık alanında büyük sıkıntılar oluştuğunu belirterek, “Urfalıları mağdur etmemek adına özel olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Ekibimizi dağıtmadık, hastane olarak yola devam edeceğiz” dedi.

Bu arada Türkiye’de doğum hızının en yüksek olduğu Şanlıurfa’da, kentin tek özel doğum hastanesi olan Academia Hastanesinin SGK tarafından sözleşmesinin yenilenmemesi şaşkınlık yarattı.

şanlıurfa sağlık academia hastanesi Dr.Murat Köran Edessa ursu tıp merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı