Advert
Advert

Fotoğraf çektirmek için oraya çıktılar

Şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta Botan vadisine yaklaşık 300-400 metre yükseklikte, görüş mesafesine göre ise bin metre dik yamacı ve otantik manzarasıyla Taşbaşı, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Fotoğraf çektirmek için oraya çıktılar
Fotoğraf çektirmek için oraya çıktılar Admin
Advert

Siirt Gazeteciler Derneği'nin ev sahipliğinde ilimize gelen Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu üyeleri, Taşbaşı'nda (Rasıl Hacar) botan manzarasını izledi.

Önceki gün Siirt Valisi Atik, Belediye Başkan Vekili Taşkın ve Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erman'ı ziyaret eden kafiye, daha sonra şehir merkezine 5 kilometre uzaklığında Siirt-Kurtalan Karayolu üzerindeki Taşbaşı'na götürüldü.  Yeni yapılan mesire alanı gezen gazeteciler, daha sonra Botan vadisine yüksekten yaklaşık 300-400 metre yükseklikte, görüş mesafesine göre ise bin metrede, dik yamacı ve otantik manzarasıyla Taşbaşı, görenleri kendine hayran bırakıyor.

korkusuzca korkuluklara kadar ilerleyen kafile üyeleri, günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet daha sonra Tillo ilçesine gitti, burada da tarihi mekanları yakından inceleme fırsatı buldu. Heyet yapılan federasyon toplantısının ardından ilimizden ayrılacak.

Urfa Çağdaş Siirt botan vadisi gazeteciler hatıra tillo otantik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı