Advert
Advert

ŞUÇGAD’dan Şükrü Dolaş’a destek ziyareti

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği yayınlanan KHK ile görevinden uzaklaştırılan Siverekli meslektaşları Şükrü Dolaş'a destek ziyaretinde bulundu.

ŞUÇGAD’dan Şükrü Dolaş’a destek ziyareti
ŞUÇGAD’dan Şükrü Dolaş’a destek ziyareti Admin
Advert

Gerçekleştirilen ziyarette ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Gazeteci Mehmet Canbeyli, Gazeteci Aziz Budak, Gazeteci Fevzi Utlu ziyarette hazır bulundu. Başkan Gülebak, Ohal döneminde böyle yanlışların olduğu fakat bu yanlışların tekrar geri döndüğünü belirtti.

Başkan Gülebak bunun bir yol kazası olduğunu aktararak şunları söyledi; “Şükrü bey Siverek için devleti için Urfa'nın kalkınması ve gelişmesi için her zaman çalışmış elinden geleni yapmıştır. Gazetecilik geçmişine baktığımızda bu çok net ortadadır hizmet olarak 20 yıl boyunca emek vermiş meslektaşımızdır. Belediye bünyesinde yaptığı çalışmalar ortadadır ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz FETÖ terör örgütü ve benzer örgütlerle mücadele ederken bazen Şükrü bey gibi suçu günahı olmayan kişilerde zarar görebiliyor. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir hukuk devletidir kısa zaman içinde bütün yanlışlar düzelir meslektaşlarımız ve diğer suçsuz insanların görevi iade edilir. Hem toplum nezdinde kişi nezdinde vicdanlar rahat olur ve kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

Urfa Çağdaş ŞUÇGAD Başkan Tahir Gülebak mehmet Canbeyli Aziz Budak Fevzi Utlu Şükrü Dolaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı