Advert
Advert

Çadır kentteki yetim ve şehit aileler ziyaret edildi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan Suriyeli sığınmacılardan şehit ve yetim aileler ziyaret edilerek, bayramları kutlandı.

Çadır kentteki yetim ve şehit aileler ziyaret edildi
Çadır kentteki yetim ve şehit aileler ziyaret edildi Admin
Advert

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı, Türkiye’ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinde barınan Sığınmacılardan şehit ve yetim aileler ziyaret edildi. Bayramlaşma ziyaretlerine, çadır kent Müdürü Deniz Özsubaşı, lojistik sorumlusu Selahattin Çençi ve Suriyeli akil insanlardan Ahmet Serdi katılım gösterdi. Çadırlarında ziyaret edilen yetim ve şehit ailelerin çocuklarına çeşitli hediyeler yanı sıra, çocuklara bayramlık elbiseler hediye edildi.

Akçakale çadır kent müdürü Deniz Özsubaşı, bayram dolayısıyla çadır kentteki yetim çocukları ziyaret ettiğini dile getirerek şu açıklamalarda bulundu. Özsubaşı;”Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak biz bu insanları insani görevlerimizi yapmak durumundayız. Bu insanlar bizlere emanet edilmiştir. Bu insanlar ülkelerine dönünceye kadar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bizlere emanet edilmiştir. Bu insanların yetimleri bizim yetimlerimiz ve çocuklarımızdır. Bizler nasıl çocuklarımızı bayramda sevindiriyor isek, bu çocukları da sevindirmek insani vazifemizdir.”dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale şüleyman şah konaklama tesisi yetim şehit ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı