Advert
Advert

Çadırkentte ki yetimlere bayramlık

Şanlıurfa’nın Akçakale Süleymanşah Konaklama tesisleri Lojistik birimi bayram öncesi Çadırkentte barınan 700 yetim çocuğa bayramlık elbise dağıttı.

Çadırkentte ki yetimlere bayramlık
Çadırkentte ki yetimlere bayramlık Admin
Advert

Suriye’de yaşanan iç savaş dolayısıyla ülkelerinden kaçarak Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerine sığınan 700 yetim çocuğa Lojistik birimi tarafından elbise ve çeşitli hediyeler verildi.

Hayırlı kadınlar topluluğu başkanı Hacer Gündüz  tarafından Çadırkent içerisinde tespit edilen 700 yetim ve fakir çocuk, Lojistik biriminin destekleriyle bayram öncesi giydirildi.

Bayram Öncesi çadırkentte barınan yetim ve Fakir çocukları sevindirmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirten Lojistik Birimi müdürü Selhattin Çenşi, kendilerine lojistik anlamda Çadırkentte destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederek, bu organizasyonu düzenleyen Hayırlı Kadınlar meclisi topluluğuna da ayrıca teşekkür etti.

Çocuklarına bayramlık alan Suriyeli yetim ve Fakir aileler ise, bayram öncesi çocuklarını sevindiren ve her zaman onlara destek veren, Başta Çadırkent yöneticileri olmak üzere, Hayırlı Kadınlar Topluluğuna ve Lojistik  birimi müdürlüğüne teşekkür ettiler.

Urfa Çağdaş akçakale çadırkent süleyman şah konaklama tesisleri sığınmacı yetim fakir çocuk bayramlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı