Advert
Advert

“Atilla haddini aşmıştır”

CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar, AK Partili Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın CHP’ye yönelik sert sözlerine aynı sertlikte cevap verdi.

 “Atilla haddini aşmıştır”
 “Atilla haddini aşmıştır” Admin
Advert

CHP’ye yönelik eleştiri yapan Atilla’nın haddini aştığını vurgulayan Yazar, “Halkın içine rahatlıkla inemeyen bir belediye başkanı, CHP’yi eleştirmeye hakkı yoktur” dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, geçtiğimiz günlerde katıldığı ulusal bir televizyon kanalında, CHP hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu. CHP’ye de adalet yürüyüşü üzerinden yüklenen Atilla, “Bugün CHP’nin tabanıyla HDP, PKK’nın tabanı kol kola omuz omuza hareket ediyorlar. Şuan ki CHP, Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP değil” demişti. CHP İl Başkanlığının ardından bu açıklamaya bir tepki de CHP Karaköprü İlçe Başkanı Murat Yazar’dan geldi.

“Halkı kutuplaştırdı”

Bir ilçe belediye başkanının ilçe sorunlarıyla uğraşmayıp da çıktığı bir ulusal kanalda, CHP’yi eleştirmesini ‘haddini aşmış’ olarak yorumlayan Yazar, “Halkın içine rahatlıkla inemeyen bir belediye başkanı, CHP’yi eleştirmeye hakkı yoktur. Halkın içine inemeyen bir belediye başkanı, belediye başkanı değildir. Belediye başkanlığı yaptığından bu yana Ceylanpınar tozdan topraktan geçilmeyecek bir durumdadır. Ceylanpınar merkezi ve kırsalda hiçbir yatırım ve çalıma olmamıştır. Öncelikle Belediye Başkanının kendi alanındaki işlerle uğraşmasını öneriyoruz” dedi.

Atilla’nın terör örgütü El Nusra militanları ile fotoğraflarının ulusal basında yayınladığını da belirten Yazar, “Bu belediye başkanı, tepki çeken bu fotoğrafıyla Ceylanpınar halkını kutuplaştırmıştır. Kim olursa olsun bunu yapmaya hakkı yoktur. Atilla önce iğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batırsın” diye ifade etti.

Yazar, CHP’nin hiçbir zaman terörle adının anılmadığını da dile getirerek, “Çözüm süreci döneminde kimlerin PKK ile kol kola olduğunu açık bir şekilde gördük. Bu parti, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partidir, ilelebet onun izninde yaşayacaktır. Şimdi kalkıp CHP’yi terörle bağdaştırmak ne senin nede bir başkasının haddi değildir. Bu nedenle kimse geçmişi unutmasın. Herkes haddini bilsin” şeklinde konuştu.

Urfa Çağdaş Şanlıurfa CHP Murat yazar Ceylanpınar Menderes Atila sert eleştiri tepki
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı