Advert
Advert

RTÜK Bu rezilliğe son vermeli

Televizyondaki aldatıcı reklamlar herkesin şikâyet konusu oluyor. İzleyiciyi bıktıran reklamlar nedeniyle vatandaşlar öfke kusuyor, Ancak kimse bu reklamları engelleyemiyor. Öyle ki 1 yıldır Şanlıurfa’nın ismini bile bilen olmadı. 12.500 TL. ise tv kanalında hala duruyor.

RTÜK Bu rezilliğe son vermeli
RTÜK Bu rezilliğe son vermeli Admin
Advert

Aziz Budak / Vatandaşlar, “Şehirleri, Tava tencereleri, sağlık ilaçlarını hatta Cinselliği TV ekranlarına aktardılar, ailece bir film izleyemiyoruz. Reklama girince 10-15 dakika boyunca reklamı 1 çok kanalda veriyorlar. Her kanal değiştirdiğimde artık iğrenir olduk diye sitemlerini dile getirdiler.

1 YILDIR ŞANLIURFA DİYEN OLMADI

Televizyonlardaki aldatıcı reklamlardan bıktıklarını söyleyen vatandaşlar kentimiz ile ilgili şu ifadeyi kullandı. “1 yıldan fazladır Balıklıgöl’ümüzün fotoğrafı ekrana geliyor, 12 bin 500 lira ödüllü yarışmada, Balıklıgöl’üyle  ünlü bu şehrimiz neresi deniliyor, reklam yaklaşık 15 dakika sürüyor, bilen olmuyor, daha sonra Çiğköftesiyle meşhur deniliyor ancak ne yazık ki, Şanlıurfa’yı Koskoca Türkiye’de bilen olmuyor. Sözde yayına bağlanan kişi ya Sivas diyor, ya da Manisa bu saçmalığa bir son verilsin artık. RTÜK bu tür yayınları bir an önce durdurmalı, vatandaşları kandırmasınlar.”

İLGİNÇ ŞEYLER YAYINLANIYOR

Konuyla ilgili gazetemize şikâyetlerini ileten bir okurumuz ise, “Televizyon izlerken tüylerim diken diken oluyor. Çok ilginç şeyler yayınlanıyor. Adam bedava s5 veriyoruz diyor, Iphone 6 yı gösteriyor menüleri falan gösteriyor. Sadece gelir gider vergisi diyor. Piyasa değeri 2000 2250 arası diyor. Bedava gönderiyorum diyor. Sadece arkada ı phone logosu yok. Yahu 2000 liralık telefonu niye bedava gönderiyorsun demiyorlar adama Bide diyor ki markette yeşil evde kırmızı nedir bu. Her gün içeriz diyor, Rize’de olur diyor, arayan kadın fıstık diyor. Kanım donuyor izlerken, elimden bir şey gelmediği için çıldırıyorum. RTÜK ne için kurulmuş anlayamıyorum, bu rezilliği görmüyorlar mı? diye sitemlerini dile getirdi.

LATİF DOĞAN’A TEPKİ

TV'lerin Mucize krem tanıtım reklamlarında oynayan sanatçı Latif Doğan’a büyük tepki var. Şanlıurfalı vatandaşlar, Latif Doğan sevilen sayılan bir halk sanatçısıdır. Televizyonlarda oynadığı mucize kremi nedeniyle vatandaşlar kendisine kanmaktadır. 3 Bin yıllık mucize krem reklamında küstüm diyor. Bu kremi kullandım rahatladım. Onun için buraya çıktım diyor, sizde kullanın 15 dakikada ağrı sızınız kalmazsa paranızı iade alın diyor. Başka bir yaşlı teyze ise bu kremi kullandım bastonu attım diyor, artık bu yalanlarla milleti kandırmasınlar.

FİLM İZLEYİN REKLAMDA BAŞKA KANALA GEÇİN

Bazı vatandaşlar ise, Bunlar küçük dolandırıcılar, bu kanallarda siz filminizi izleyin, reklam gelince de başka kanala geçin. Zeka seviyesi normal olan şüpheci bir insan zaten kanmaz bunlara diyerek vatandaşları uyardı.

Urfa çağdaş RTÜK rezillik yarışma reklam TV kanal
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı