Advert
Advert

Bozova'da sel seferberliği

Bozova ilçesinde aniden bastıran sağanak yağmur sel felaketine neden oldu. Belediye Başkanı Zeynel Taş dahil herkes seferber oldu.

Bozova'da sel seferberliği
Bozova'da sel seferberliği Admin
Advert

Şanlıurfa’da yağan yağmur Siverek, Bozova ve Suruç ilçelerinde sele neden oldu. Bozova’nın Yaylak, Kepirce, Yaslıca ve merkez mahalleleri, Suruç 11 Nisan Mahallesi ve Siverek’in merkezinde etkili olan sel suları altyapı, üstyapı ve ekili arazilere ciddi zararlar verdi. Hilvan’ın bazı kırsal mahallelerinde ise kısa süreli dolu yağdı.

SEL, BOZOVA’YA CİDDİ ZARAR VERDİ

Bozova ilçesinde oldukça etkili olan sel suları mahallelerde alt ve üst yapıya ciddi zararlar verirken vatandaşlar sel suları yüzünden oldukça zor anlar yaşadı. Sel sularının geçtiği alandaki tarlalar ise ciddi zarar gördü. Şans eseri can kaybının olmadığı sel felaketinde maddi zarar ise yüksek oldu.

BELEDİYE BAŞKANI DA ÇALIŞMALARA KATILDI

Aniden bastıran sel suları mahalleleri göle çevirirken Bozova Belediyesi yetkilileri vatandaşlara yardım etmek için seferber oldu. Ancak çalışmaların yetersiz kalınca Belediye Başkanı Zeynel Taş da çizmelerini giyip kepçenin ön tarafına binerek yardıma koştu. 

(Aziz Çiftçi - Olay Gazetesi)

bozova sel felaketi yağmur yaylak yaslıca suruç 11 nisan hilvan siverek şanlıurfa dolu yağışı zarar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı