Advert
Advert

Ekinci’den ev hanımlarına müjde! bayramdan önce ödenecek

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde dar gelirli kadınları sevindiren bir haber verdi.

Ekinci’den ev hanımlarına müjde! bayramdan önce ödenecek
Ekinci’den ev hanımlarına müjde! bayramdan önce ödenecek Admin
Advert

Bayram öncesinde çalışmayan dar gelirli ev hanımlarına 2.000 bin lira destek paketi hazırladıklarını duyuran Başkan Ekinci, başvuruların başladığını, ödemelerin ise bayramdan önce yapılacağını söyledi.

Sosyal Belediyecilik faaliyetleri ile ilgili birçok belediyeye örnek olan projelere imza atan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeni dönemde hayata geçireceği projelerini tek tek açıklamaya devam ediyor.

Daha önce, dar gelirli vatandaşlar için 10 Bin Sosyal Konut projesinin müjdesini veren Başkan Ekinci, bir müjdeyi de ev hanımlarına verdi.

Başkan Ekinci, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla belirlediği yol haritası kapsamında hayata geçirdiği proje ile Ramazan Bayramı öncesi dar gelirli ev hanımlarına 2.000 Bin lira bayram ikramiyesi verileceğini duyurdu.

Proje ile ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Kadınlarımıza her alanda destek olmaya ve pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Dar gelirli ev hanımlarına yönelik hayata geçirdiğimiz projenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Ekinci, destek paketinden faydalanmak isteyen kadınların eski belediye binasında başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Ekinci, “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla hazırladıkları projelerinin devam edeceğini kaydetti.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir ev hanımı bayram ikramiyesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı