Advert
Advert

Başkan Yavuz’dan 18 Mart Şehitleri anma mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolaysıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Yavuz’dan 18 Mart Şehitleri anma mesajı
Başkan Yavuz’dan 18 Mart Şehitleri anma mesajı Admin
Advert

Başkan Mehmet Yavuz Mesajında Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109’inci yıl dönümünde milletimizin egemenlik ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha yâd ediyoruz.

Çanakkale Zaferi, millî birlik ruhuna ve ordu – millet anlayışına sahip milletimizin kahramanlık ve fedakârlığının bir abidesidir.

Tarihe altın harflerle yazılmış, azmin ve imanın sembolü olan bu zafer, Türk milletine geleceğini inşa etme iradesi ve özgüveni kazandırmıştır.

Cumhuriyetimiz, Çanakkale gibi, Kurtuluş Savaşı gibi büyük mücadelelerin, büyük fedakârlıkların üzerine inşa edilmiştir. Bizlere düşen en büyük sorumluluk; kahraman ecdadımızın bizlere miras bıraktığı bu vatana layıkıyla sahip çıkmak için, Çanakkale Savaşlarındaki ruhu, heyecanı, azmi, kararlılığı bugün de kalbimizde hissetmektir.

Çanakkale şehitlerinin torunları olarak istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde asla taviz vermeyeceğiz. Millet olarak mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları kutsal mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacağız.

Egemenlik ve bağımsızlığımıza kastedenlere karşı kutsal bildiği vatan topraklarını canı pahasına koruyacağını ve Çanakkale’nin geçilemeyeceğini tüm dünyaya gösteren bu asil ruhu anlamak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin boynunun borcudur.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ,Aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle yâd ediyor; hayatta olan kahraman gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyoruz. Kahraman şehitlerimizin ruhları şâd, mekânları cennet olsun dedi

urfa çağdaş şanlıurfa şehit dul yetim 18 mart
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı