Advert
Advert

Başkan Baydilli'nin seçim ofisi coşkuyla açıldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yeni seçim irtibat ofisinin açılışı TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ'ın katılımıyla yoğun yağışa rağmen coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi

Başkan Baydilli'nin seçim ofisi coşkuyla açıldı
Başkan Baydilli'nin seçim ofisi coşkuyla açıldı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin seçim çalışmalarını yürütmesi için belediye meclis üyesi adayları tarafından ilçede yeni bir seçim irtibat ofisi açıldı. Mehmet Hafız Bulvarı üzerinde bulunan seçim irtibat ofisinin açılışı TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın katılımıyla yoğun yağmur ve dolu yağışına rağmen coşkulu bir şekilde gerçekleşti.

Başkan Baydilli'nin seçim ofisinin açılış törenine TBMM Başkanvekili Bozdağ'ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Mehmet Ali Cevheri, AK Parti MKYK Üyeleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Kurt, AK parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun yağmur ve dolu yağışı nedeniyle seçim ofisinin açılış törenin kapalı alanda gerçekleştirilirken, yağışa rağmen vatandaşlar seçim ofisi açılışında Başkan Baydilli’ye destek verdiler.

Seçim ofisinde açılış konuşması yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçime kısa bir süre kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek vatandaşların her geçen gün artan desteğinden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Merkez seçim ofisimiz vatandaşlarımızın ilgisi dolayısıyla her gün doluyor ve burada da açılan seçim ofisimizde vatandaşlarımızı ağırlayıp onlarla buluşacağız. Seçim ofisimizin açılışı için çok coşkulu bir kalabalık toplandı ve güzel bir yağmurla bu açılışımız bereketlendi.

Yoğun yağışa rağmen burada yanımızda olan, seçim ofisimizin açılışında bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek açılışa katılan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’a da teşriflerinden dolayı şükranlarını iletti.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da konuşmasında yağış dolayısıyla çeşitli aksaklıklar yaşansa da seçim ofisi açılışı için güzel bir kalabalık toplandığını kaydetti.

TBMM Başkanvekili şunları ifade etti: “Metin Baydilli Başkanın yeni seçim irtibat ofisi hayırlı uğurlu olsun. Açılış için güzel bir organizasyon hazırlanmıştı ancak dışarıda rahmet yağdığı için seçim ofisinin içerisinde açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Yağan yağmur kardeşlerimizin bu açılışa katılmasına engel olmadı ve hepiniz gelip burada seçim karargahını doldurdunuz.

Bugün Karaköprü’de gezip esnafımızla ve vatandaşlarımızla sohbet ettik, talep ve dileklerini dinledik. Yaptığımız sohbetlerde Karaköprü’de işin tamam olduğunu gördük ancak sadece kazanmakla kalmayıp burada rekor bir oy oranı almamız gerekiyor. Burada algı yapanlara değil eser ve proje belediyeciliği yapana sahip çıkmaya devam etmemiz gerekiyor.

Şanlıurfa’da olumsuz havanın her geçen gün olumluya döndüğünü ve vatandaşların adaylarımıza desteğinin arttığını gözümüzle görüyoruz, yakından takip ediyoruz. Yağışa rağmen burayı dolduran ve Metin Başkana desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Baydilli’nin yeni seçim ofisinin açılışı protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle gerçekleştirilirken, Başkan Baydilli seçime kadar her akşam seçim ofisinde vatandaşlarla buluşacak.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü başkan baydilli seçim ofisi ofis açılış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı