Advert
Advert

Başkan Canpolat: Haliliye Hazır, Haliliye Kararlı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Atatürk Bulvarı ve Ahmet Yesevi Mahallesinde Seçim İrtibat Ofislerinin açılışında vatandaşlara seslenerek, “Haliliye’de rekor oy alarak, seçimleri kazanacağız” dedi.

Başkan Canpolat: Haliliye Hazır, Haliliye Kararlı
Başkan Canpolat: Haliliye Hazır, Haliliye Kararlı Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Sedat Altun’un Seçim İrtibat Ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Miting havasında gerçekleşen açılışa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın yanı sıra; TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti

İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başkan Canpolat, Haliliye için 5 yılda yaptıklarının kendilerine referans olduğunu belirtti. 5 yılda yaptıkları çalışmaların önümüzde ki 5 yılda yapacaklarının teminatı olduğunu ifade eden Başkan Canpolat, projelerini bir bir hayata geçirdiğini ifade etti. Haliliye için aynı aşka ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceğini aktaran Başkan Canpolat, Haliliye’de rekor oy beklediklerini ifade etti.

Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Sedat Altun ise seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyerek, Haliliye’den rekor oy alarak seçimleri kazanacaklarına inandığını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise gerçek belediyecilik sloganı ile yola çıktıklarını anlatarak, gerçek belediyeciliğin proje üreten anlayış olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise açılışın mitinge dönüştüğüne vurgu yaptı. Başkan Beyazgül 31 Marttan sonra 13 ilçe ve Büyükşehir’de hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, seçim bürosu açılışlarında yaşanan kalabalıkların sandıklara yansıyacağına inandığını ifade etti. Bozdağ, Şanlıurfa’nın geçmişte olduğu gibi gelecekte de cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına sahip çıkacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

Başkan Mehmet Canpolat, ikinci Seçim İrtibat Ofisini ise Ahmet Yesevi Mahallesinde açtı. Ramazan Dağ tarafından hazırlanan Seçim İrtibat Ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti, AK Parti Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesi için yapılamayacak denen birçok işi yaptıklarını anlattı. Ahmet Yesevi’nin de her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Başkan Canpolat, yoğun katılımdan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyeazgül ise şanlıurfa için önemli projelere imza attıklarını ve atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ise miting havasında geçen açılışların 31 Mart’ın kutlaması olduğunu söyledi.

urfa çağdaş haliliye başkan canpolat seçim bürosu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı