Advert
Advert

Karşıyaka esnafından Canpolat’a büyük teveccüh

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye ilçe Teşkilatı ile birlikte Karşıyaka Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri dinledi.

Karşıyaka esnafından Canpolat’a büyük teveccüh
Karşıyaka esnafından Canpolat’a büyük teveccüh Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısında Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatıyla birlikte Karşıyaka Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Mehmet Canpolat’a, İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve beraberindeki teşkilat üyeleri eşlik etti. Ziyaret programına Karşıyaka Mahallesiyle başlayan Başkan Canpolat ve AK Parti Teşkilatı, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Vatandaşlardan gelen iletilerin çözümü için ilgili müdürlüklere talimat veren Başkan Canpolat, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Canpolat ve AK Parti Teşkilatı, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için de destek istedi.

“SOKAKLARI CADDELERİ KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Bugün AK Parti Haliliye İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Bağmancı, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ve meclis üyesi adaylarımızla beraber Karşıyaka Mahallemizdeydik. Karşıyaka Mahallesindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın göstermiş oldukları teveccühten dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz. İnşallah Haliliye olarak Haliliye ilçemizin tüm sokaklarını caddelerini karış karış gezmeye devam edeceğiz. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayıncaya kadar inşallah vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret gösteriyoruz. Rabbim bizleri muzaffer eylesin. Onların desteği bizler için her zaman önemlidir. Vatandaşlarımıza, halkımıza buradan şükranlarımı saygılarımı arz ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

“GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIK”

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, “Bugün belediye başkanımız Mehmet Canpolat ile ilçe teşkilatımızla birlikte Karşıyaka Mahallemizdeyiz. Halkımızın yoğun bir teveccühü var, büyükşehir ve ilçe belediyemizde de inşallah karşı yaka tamam. Biz teşkilat olarak Karşıyaka’nın saha çalışmasını yaptık. Güzel dönüşler aldık. Belediye başkanımızda yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde yer edindi, Allah razı olsun önümüzdeki 5 yıl için belediye başkanımıza desteklerini belirttiler. İnşallah ustalık döneminde Karşıyaka’ya daha güzel hizmetleri yapılacak. Allah bütün Karşıyakalı vatandaşlardan razı olsun. Herkesin Ramazan’ını da tebrik ediyorum” diye konuştu.

urfa çağdaş sırrın karşıyaka başkan canpolat esnaf ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı