Advert
Advert

Harran Toki bölgesinde asfalt çalışmaları sürüyor

Harran Belediyesi, şehir genelinde sorumluluk alanındaki bölgelerde mahalle içi asfalt yol çalışmaları mesaisine devam ediyor.

Harran Toki bölgesinde asfalt çalışmaları sürüyor
Harran Toki bölgesinde asfalt çalışmaları sürüyor Admin
Advert

Harran Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Belediye ekipleri Harran’da, asfalt çalışmalarında belirlenen hedefleri aşmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Cumhur ittifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla, ilçe genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir Hayata geçiren Harran Belediyesi ekipleri, Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Belediyenin öz kaynaklarıyla devam eden çalışmalarda TOKİ bölgesi yolları asfalt serim işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; 5 yıllık hizmet dönemimizde hiç durmadık. Ara yollar, grup bağlantı yolları ve mahalle içi asfalt serim çalışmalarında kontak kapatmadan bütün eksiklerimizi gidermek için yoğun bir mesai harcadık. Bugünde Harran-TOKİ bölgemizde mahalle içi ve ara bağlantı yollarda asfalt serim çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İfadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Yusuf Özdemir yapılan hizmetlerden Allah razı olsun. Başkanımız Mahmut Özyavuz vaatlerini 5 yıllık sürede içinde yerine getirdi. Bugünde mahallemizin TOKİ yollarını asfalt ile buluşturarak, Başkanımıza teşekkür ederim. Açıklamasında bulundu.

urfa çağdaş harran belediyesi toki bölgesi asfalt çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı