Advert
Advert

Başkan Mehmet Kuş ve Meclis Üyeleri Esnafla Buluştu

Beş yıllık görev süresindeki gibi sürekli sahada olan, halkın taleplerini dinleyen ve hizmetleri bu taleplere göre birer birer yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaftan büyük ilgi gördü.

Başkan Mehmet Kuş ve Meclis Üyeleri Esnafla Buluştu
Başkan Mehmet Kuş ve Meclis Üyeleri Esnafla Buluştu Admin
Advert

Belediye Meclis Üyeleri Mahir Öge, Yakup Kılınç ve Meclis Üyesi adayı Halil Zıt ile birlikte Şanlıurfa’nın tarihi çarşılar bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yüzlerce esnafı iş yerlerinde ziyaret etti. Esnafın taleplerini dinleyerek, çay içip sohbet eden Başkan Mehmet Kuş, “Halkımızla gönül bağımız, muhabbetimiz ilk günkü heyecanla devam ediyor. Bizleri bağırlarına basan esnaf ve vatandaşlarımızla ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” inşallah dedi.

Başkan Mehmet Kuş’un AK Parti’den yeniden belediye başkan adayı gösterilmesini çok olumlu karşılayan ve tebriklerini ileten çarşı esnafı da “Biz ondan razıyız, Allah da razı olsun” diyerek Başkan Kuş’a desteklerini dile getirdiler.

Şanlıurfa’nın tarihi çarşıları, hanları, hamamları, tarihi ve turistik alanlarının sınırları içerisinde yer aldığı Eyyübiye’de, belediyecilik hizmetleri esnafın ve halkın talepleri doğrultusunda sürdürülüyor. Başkan Mehmet Kuş’un sık sık ziyaret ettiği ve Şanlıurfa’nın tarihi misyonuna yakışır bir şehir görüntüsü ortaya koymak için özenle üzerinde durduğu bölgede yapılan hizmetler, esnafın takdirini kazanıyor.

urfa çağdaş eyyübiye belediyesi başkan kuş seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı