Advert
Advert

Şımıta Aşiretinden Başkan Ekinci’ye tam destek

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Viranşehir Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’nin seçim bürosuna destek katılımları devam ediyor.

Şımıta Aşiretinden Başkan Ekinci’ye tam destek
Şımıta Aşiretinden Başkan Ekinci’ye tam destek Admin
Advert

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Mevcut Viranşehir Belediye başkanı ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’nin seçim irtibat bürosuna her gün destek katılımları devam sürüyor.

Bugün de, İlçenin en büyük Kırsal Mahallelerinden biri olan Elgün Kırsal Mahallesinden Şımıta aşireti üyeleri, seçim bürosunu ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci’ye tam destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti Viranşehir Belediye Meclis üyesi Suphi Erdem ve Şımıta aşireti üyeleri, Seçim bürosuna gelerek, ‘Başkan Salih Ekinci ile durmak yok yola devam’ dedi.

İlçe girişinde toplanan ve ardından yürüyerek Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim bürosuna gelen Şımıta aşireti mensupları, 31 Mart’ta kararlarının net olduğunu ifade etti.

Viranşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart’ta Viranşehir’de bir kez daha tarih yazacaklarını ifade ederek, “Bu birliktelik ile Allah'ın izni ile 2019’da olduğu gibi 31 Mart’ta da bir kez daha tarih yazıp, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugün bizlere desteklerini sunan Şımıta aşiretimizin kıymeti üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci aşiret katılım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı