Advert
Advert

TBMM Başkan Vekili Bozdağ, Harran'da cumhur ittifakı galip gelecektir

Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un Cumhur Odasında ağırladığı, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Harranlı vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Başkan Vekili Bozdağ, Harran'da cumhur ittifakı galip gelecektir
TBMM Başkan Vekili Bozdağ, Harran'da cumhur ittifakı galip gelecektir Admin
Advert

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tekrardan aday gösterilerek, Cumhur İttifakının MHP adayı oldu. Cumhur ittifakı'nın birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Özyavuz, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın katılımıyla üretken belediyecilik, birlikte yönetim ve bütüncül yaklaşımın en güzel örneğini Harran'da yaşatmaya, istikrarın sürdürülmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Özyavuz: Harran’ımıza cumhur odamıza, cumhur ittifakının meşalesinin yakılacağı Harran ilçesine teşrif ettiği için Bakanımız sayın Bekir Bozdağ'a hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Bildiğiniz gibi siyasette itibarı alanda veren de millettir. Cenabı Allah’ın izni ile bizler de daima gücümüzü sizlerden alıyoruz. Vatandaşımızla milletimizle hiçbir zaman mesafe koymadık. Ulaşılması kolay her zaman içinizde bulunan ve siyaseti sadece Allah’ın rızası ve sizlerin hizmeti için yapan bir belediye başkanı olarak, sayın bakanımızın önünde de tekrar sizlere söylüyorum. Doğup büyüdüğüm yere, Harran ilçemize hizmet etme şansını bana verdiğiniz için ve halen o desteği o ışığı sizin gözlerinizden gördüğüm için ayrıca sizlere teşekkür ediyorum. Cenabı Allah hiçbir zaman bizleri, ömrümüzü adadığımız, canımızı feda ettiğimiz Harran’ımıza mahcup etmesin diyorum. Gazamız mübarek olsun yolumuz açık olsun diyorum.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ: Saygı değer Harranlı hemşehrilerim, cumhur ittifakının bu cumhur buluşmasında her birinizi sevgi, saygı ve yüce Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum. Bugün Harran’ımızda bazı hizmetler vesilesiyle geldik ve gelmişken de cumhur ittifakımızın cumhurda ki böylesi muhteşem kalabalığı duyunca başkanıma dedim ki gidelim selam verelim dedik. Hepinizi tekrar selamlıyorum. 31 Mart Türkiye’miz için son derece önemli bir dönemeç noktasıdır. Sadece Türkiye için değil Harran’ımız için Şanlıurfa’mız için de büyük bir değişim dönüşüm ve önemli dönemeç noktasıdır. Kim ne hesap ederse etsin. Hesabı en iyi gören Allah’tır. Kim hangi oyunu kurarsa kursun. En iyi oyunu kuran cenabı haktır. Biz onu görüyor ona inanıyor onu biliyoruz. Belediye Başkanlarımızın hepsi tecrübelidir. Biz yeni dönem de bu tecrübeye bu birikime değer verelim çünkü kaybedecek vaktimiz yok. Harran’ın da kaybedecek vakti yok. Şanlıurfa’nın da kaybedecek vakti yok.  31 Mart’ın akşamından hizmete koyulacak, projelerini bilecek, nereye ne yapacağını hazırlığını yapmış bir kadroyla hem Harran da hem Şanlıurfa’nın her bir yerinde Allah’ın izni ile yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa da tecrübe kazanacaktır. Dedi.

 

urfa çağdaş TBMM Başkan vekili bekir bozdağ harran cumhur ittifakı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı