Advert
Advert

Beyazgül, “Şanlıurfa fuar şehri olacak”

Türkiye'nin 81 şehrinden gelen, 150 farklı firmanın katılımıyla düzenlenen ve yöresel lezzetlerin Şanlıurfalıların beğenisine sunulduğu 12. Gıda - Yöresel Ürünler - Hediyelik Eşya - Tekstil - Giyim ve El Sanatları Fuarı kapılarını açtı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de fuarı ziyaret ederek vatandaşlarla yakından ilgilenerek Şanlıurfa’nın fuar şehri olacağını kaydetti.

Beyazgül, “Şanlıurfa fuar şehri olacak”
Beyazgül, “Şanlıurfa fuar şehri olacak” Admin
Advert

Türkiye’nin birçok ilinden tescilli coğrafi işaretli yöresel ürünlerin sergilendiği 12. Gıda - Yöresel Ürünler - Hadiyelik Eşya - Tekstil - Giyim ve El Sanatları Fuarı Şanlıurfa Fuar Merkezinde ziyaretçilerini ağılıyor. İlginin yoğun olduğu fuarı ziyaret eden Başkan Beyazgül stantları tek tek dolaşarak katılımcı firmalara hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Vatandaşların teveccühü ile karşılanan Başkan Beyazgül fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da yakından ilgilenerek gelen talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlara Şanlıurfa’nın fuarlar şehri olmaya devam edeceğini aktaran Başkan Beyazgül, şehrin değiştiğini ve güzelleştiğini ve yeni dönemde Şanlıurfa’nın daha da güzelleşeceğini kaydetti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VATANDAŞLARIMIZI FUARA DAVET EDİYORUM”

Şanlıurfa’nın fuarlarlar şehri olma yönünde emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Başkan Beyazgül, “ şehrimizde 12.’si açılan Gıda - Yöresel Ürünler - Hadiyelik Eşya - Tekstil - Giyim ve El Sanatları Fuarındayız. Giyim ve gıda ürünlerinde öncü firmalar burada stantlarını açtılar. Vatandaşlarımızın çok ilgisi var bu fuara fuar alanını gerçekten güzel bir ilgi görüyor. Bütün vatandaşlarımızı Şanlıurfa Fuar Merkezine davet ediyoruz. Bu fuarların devamı gelecektir. Geçmişte de şunu ifade etmiştik. Şanlıurfa fuarlar şehri olacak demiştik. Yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmelerde kadın girişimciler fuarı ve diğer fuarlar konusunda daha sık fuarlar yapılması konusunda bir prensip anlaşması da yaptık. Fuarların memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

urfa çağdaş şanlıurfa fuar hediyelik eşya el sanatları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı