Advert
Advert

Ekinci’den aday adaylarına ziyaret

Mevcut Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ekinci’den aday adaylarına ziyaret
Ekinci’den aday adaylarına ziyaret Admin
Advert

Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Salih Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Viranşehir Belediye Başkan aday adaylarını ziyaret etti.

Aday adaylarını bir bir ziyaret eden Başkan Ekinci, dava arkadaşlarından dua ve destek istedi.

İlk ziyaretini aday adayı Osman Kaya’ya gerçekleştiren Başkan Salih Ekinci, daha sonra İbrahim Özkan, Halil Yıldız ve Ömer Faruk Yıldırım’ı ziyaret etti.

Aday adayları ile istişarelerde bulunan Başkan Ekinci, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinin önemine dikkat çekerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Dava arkadaşlarının destekleri, kendileri için çok kıymetli ve çok önemli olduğunu altını çizen Başkan Ekinci; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberlik içerisinde Viranşehir Belediyesini tekrar kazanıp, güzel hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren aday adayları ise, Başkan Ekinci’ye adaylığının hayırlı olmasını dileyerek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ekinci, aday adaylarına yaptığı ziyaretlerin ardından seçim irtibat bürosuna geçerek, destek için gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci aday adayları aday ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı