Advert
Advert

Ekinci seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekinci seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor
Ekinci seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor Admin
Advert

 ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı seçim çalışmaları kapsamında hafta içerisinde ilçe merkezde esnaf, vatandaş ve hane ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Ekinci, hafta sonunda da boş geçirmedi.

Hafta sonunu Kırsal mahalleleri ziyaret ederek geçiren Ekinci, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlardan destek ve dua istedi.

Gürpınar ve Yıldız Kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ekinci, Belediyenin yaptığı ve yapacağı projeleri anlattı, 31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimlerde destek ve dua talebinde bulundu.

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Ekinci, sorunların ivedilikle çözülmesi için ilgili birim yetkililerine talimat verdi.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Ekinci’ye destek sözü verip, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen Başkan Ekinci, akşam da seçim bürosuna geçerek gelen vatandaşları karşıladı. Seçim bürosuna gelen vatandaşlar, Başkan Ekinci’ye destek sözü verdi.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ekinci, destekleri için katılımcılara teşekkür ederek;  Allah hepinizden razı olsun. Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart’taki seçimlerden zaferle ayrılıp, Viranşehir’i AK ve Gerçek Belediyecilikle’ tekrar tanıştıracağız. Yüce Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Sağ olun, var olun.”dedi.

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci hizmet seçim çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı