Advert
Advert

Özyavuz 'a destek ve katılımlar çığ gibi büyüyor

Cumhur ittifakı'nın Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a destek ve katılımlar çığ gibi büyüyor.

Özyavuz 'a destek ve katılımlar çığ gibi büyüyor
Özyavuz 'a destek ve katılımlar çığ gibi büyüyor Admin
Advert

31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, her gün Cumhur Odası seçim bürosunda büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapıyor.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden gelen vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Özyavuz, üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışının güzel örneğini Harran'da yaşatmaya devam ediyor. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek, sorunlarına anında çözüm üretmeye çalışan Başkan Özyavuz, hemşerileriyle saatlerce vakit geçiriyor.

Başkan Özyavuz'a destek ve katılımların devam ettiği görülürken, Büyük Birlik Partisi Harran İlçe Başkanı İbrahim Bürke 31 Mart yerel seçimler öncesinde partisinden istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi saflarına katılarak, Başkan Özyavuz'a destek olacağını söyledi.

Destek ve katılımlarından ötürü İbrahim Bürke'ye teşekkür eden, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, nice zaferleri hep birlikte yaşayacağız inşallah diyerek, İbrahim Bürke'ye rozetini takarak, yuvana hoş geldin dedi.

urfa çağdaş harran belediyesi başkan özyavuz
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı