Advert
Advert

Baydilli’ye kırsaldan tam destek

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek ilçeye hizmetin devamı için 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek isterken, kırsaldaki vatandaşlar da desteklerini ilettiler

Baydilli’ye kırsaldan tam destek
Baydilli’ye kırsaldan tam destek Admin
Advert

Seçim çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlardan kırsalın kalkınması ve hizmetlerin devamı için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi. Başkan Baydilli’ye kırsal ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe SKM Başkanı Halit Yaşar Keleşabdioğlu, belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri  Karaköprü’ye bağlı Yoğunburç, Kızılburç, Çıralı, Göbekli, Ağılcık, Yukarı Koşma, Ayanlar, Sesigür ve Dolunay kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Kırsal mahallelerde hoşgörü ve sevgiyle karşılanan Başkan Baydilli vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek not alırken, görevde olduğu 8,5 yıllık süreçte kırsal mahallelerde gerçekleştirdikleri hizmetlerden ve bundan sonra yapacakları projelerden bahsetti.

Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet getirdiklerinin altını çizen Başkan Metin Baydilli, 186 kırsal mahalle ve mezranın gerek yol gerekse sosyal tesis anlamında ihtiyaçlarını büyük ölçüde giderdiklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, “Kalkınmanın kırsaldan başladığını bilerek kırsalımıza her zaman önem verdik ve önemli hizmetler gerçekleştirdik. Köy içi yollarda sathi asfalt kaplamayla yenileme yaptık, çok amaçlı salon ve semt sahası hizmetlerimizle kırsal mahallelerimizi hizmete doyurduk. Tabi ki bunlarla sınırlı kalmayıp kırsalımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

İnşallah 31 Mart’ta vatandaşlarımızın güçlü desteğiyle sandıktan çıktıktan sonra merkez veya kırsal ayrımı yapmadan en iyi hizmeti getirmeye devam edeceğiz. Bugünkü kırsal ziyaretlerimizde bizi güzel karşılayan, desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen kıymetli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Baydilli’nin seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüreceği öğrenildi.

urfa çağdaş karaköprü seçim çalışması köy destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı