Advert
Advert

Erdoğan, Şanlıurfa’da Ak Adayları Tanıttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen aday tanıtım programıyla AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı temsil edecek Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Erdoğan, Şanlıurfa’da Ak Adayları Tanıttı
Erdoğan, Şanlıurfa’da Ak Adayları Tanıttı Admin
Advert

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa’da AK Parti ve Cumhur İttifakı ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. Aday tanıtımı için 11 Nisan Spor Salonu’nu dolduran binlerce vatandaş içeride heyecanla beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan dışarıda bekleyen on binlerce vatandaşa seslendi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “ŞANLIURFA’DA MİTİNG YAPMADAN FİNAL OLMAZ”

Seçim otobüsü üzerine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan kalabalığa seslenerek “Şanlıurfa kararını vermiş. 31 Martta sandıkları patlatmaya, Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımız ile birlikte Ankara el ele vererek bu yolda yürüyeceğiz. Sakın ha oyunlara gelmeyelim biz bugünlere oyunları bozarak geldik. Bugün adayları açıklayacağız. Ama daha sonra mitingimizi yapmaya geleceğim. Çünkü Şanlıurfa’ya bu da yaraşır. Şanlıurfa’da miting yapmadan final olmaz.” Diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’YI ŞAHLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Halka hitabının ardından 11 Nisan Kapalı Spor Salonuna geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın salondaki vatandaşlara seslenişinin öncesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kente birçok yatırımı kazandırdıklarını yeni dönemde yatırım ve hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Başkan Beyazgül 31 Mart’te sandıkları patlatarak 13 ilçenin tamamını alarak Cumhurbaşkanımızın yanında her zaman olduğumuz gibi daha güçlü olduğumuzu göstereceğiz. Şanlıurfa’yı yeni projelerle şahlandırmaya devam edeceğiz.” Dedi.

BOZDAĞ, “ŞANLIURFA YOLA DAHA GÜÇLÜ DEVAM DİYECEK”

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ da Cumhurbaşkanı kürsüye çıkmadan önce salonu dolduran binlerce vatandaşa hitap etti. Şanlıurfa’da daha yapacak çok işimiz var diyen Bozdağ, Şanlıurfa’da daha güçlü bir iradeyle yola devam edeceğiz”

ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, “İŞTE BİZİM GÖNLÜMÜZÜN SULTANI ŞANLIURFA BUDUR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sahneye gelişiyle birlikte salonda adeta bayram havası yaşandı. “Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle” “Şanlıurfa Seninle Gurur Duyuyor” sloganları ve Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses’in Haydi Söyle şarkısıyla vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak bu vizyona sıkı sıkıya sahip çıkmaya var mıyız, İşte bizim gönlümüzün sultanı Şanlıurfa budur. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Şanlıurfa başta olmak üzere şehirlerimizin tamamını alacağımız neticeyle milletimize layık olduğu eser ve hizmetleri vermeyi sürdüreceğiz. Aday adaylarımızdan beklentimiz Şanlıurfa’da Cumhur İttifakı Bayrağını yükseltmektir.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı temsil edecek ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

İŞTE ADAYLAR

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR - ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL

AKÇAKALE: ABDULHAKİM AYHAN

BİRECİK: MAHMUT MİRKELAM

BOZOVA: SUPHİ AKSOY

CEYLANPINAR: SEYİTHAN ATİLLA

EYYÜBİYE: MEHMET KUŞ

HALFETİ: ŞEREF ALBAYRAK

HALİLİYE: MEHMET CANPOLAT

HARRAN: MAHMUT ÖZYAVUZ (MHP)

HİLVAN: ASLAN ALİ BAYIK

KARAKÖPRÜ: METİN BAYDİLLİ

SİVEREK: ALİ MURAT BUCAK

SURUÇ: MUSTAFA YÜKSEL

VİRANŞEHİR: SALİH EKİNCİ

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti yerel seçim urfa adayları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı